Trendul de beauty reinventat de Sofia Vergara la Oscar

De Simona Josan, pe
Accentele metalice în coafură, amchiaj și vestimentație au revenit anul acesta în forță, însă pe covorul roșu de la Oscar, Sofia Vergara a reușit să readucă în prim plan un trend care multă vreme a fost un mare ”nu” pe lista criticilor de modă și a stiliștilor. Este vorba despre... sclipiciul de corp.

A fost în mare vogă la sfârșitul anilor 90, începutul anilor 2000, însă a avut un inamic aprig: stiliștii care au desființat acest trend până când… a dispărut. Totuși Sofia Vergara l-a reinventat și nu oricum, ci cu stil, pe covorul roșu de la Oscarurile de anul acesta.

Sofia Vergara

Într-o rochie bleumarin, care lăsa la vedere decolteul ei impresionant și umerii bine lucrați, Sofia a purtat și acest ”accesoriu” cosmetic, la care nu a renunțat nici la petrecerea de după ceremonia de decernare a premiilor Oscar, organizată de Vanity Fair. La acest eveniment superba actriță din serialul ”O familie modernă”  a purtat o rochie strâmtă, albă, cu un decolteul la fel de generos. Așadar, corpul Sofiei a strălucit la propriu, pentru că și-a aplicat pudra sclipicioasă pe brațe, decolteu, gât și chiar pe față, efectul fiind senzațional.

Sofia Vergara la Oscar

Fie că este vorba de loțiune de corp sau pudră, acest produs cosmetic poate face diferența la un eveniment de gală sau la o petrecere. Accentuează linia umerilor, forma decolteului și îi dă pielii un aspect mătăsos și… apetisant.

Sclipiciul de corp are un impact dramatic asupra look-ului nostru și faptul că Sofia l-a purtat la Oscaruri a schimbat chiar și optica stiliștilor, cei mai vehemenți critici ai produsului. ”Sofia a reușit să combine într-un mod elegant sclipiciul de corp cu rochia navy cu decolteu. Sclipiciul a pus în evidență nuanța ținutei”, a declarat stilistul Ahbi Nishman pentru site-ul Yahoo.

sclipici de corp

Stilistul a ajuns la concluzia că, puțin sclipici, aplicat strategic în anumite zone, și aplicat subtil, poate ”scoate în evidență o osatură spectaculoasă, o claviculă frumoasă sau musculatura. Poate completa, de asemenea, nuanța unei rochii sau a unei bluze”.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter