Stil de vedetă: Transformă-ţi machiajul de zi într-unul de seară

De Lumea Femeilor, pe

Eşti în criză de timp? Îţi dăm noi câteva ponturi pentru a face dintr-un machiaj natural, de zi, unul sofisticat, de seară. Modificările sunt minore, dar de efect. Ca sursă de inspiraţie îţi propunem două vedete internaţionale: Cheryl Cole şi Jessica Biel.

Cheryl Cole

Ziua: Ca bază pentru ten s-a folosit o cremă colorantă, care să confere lu­minozitate pielii bronzate. Conştientă că ochii sunt unul dintre atuurile ei, cântăreaţa i-a evidenţiat cu ajutorul unui creion negru. Genele superioare au fost îmbrăcate în două straturi de mascara pentru alungire. Buzele au fost hidratate cu un balsam.
Seara: Pe pleoapele inferioare s-a adăugat un fard argintiu. El a fost aplicat dinspre colţul intern până spre jumătatea pleoapelor. Pentru pomeţii care par sculptaţi s-a folosit un blush piersicuţă; balsamul a fost înlocuit cu un gloss într-o culoare naturală, fiindcă ochii sunt fardaţi puternic.
Stil de vedetă: Transformă-ţi machiajul de zi într-unul de seară

Jessica Biel

Ziua: Spre deosebire de alte vedete care nu pot concepe să nu fie bronzate, Jessica Biel se mândreşte cu tenul ei de porţelan. Ea foloseşte un fond de ten cu acoperire mică. Pomeţii sunt puşi în valoare, discret, cu un fard roz. Pentru ochi a folosit un creion crem şi un strat de mascara maro. Sprâncenele au fost evidenţiate cu un fard maro, iar buzele cu un gloss transparent.
Seara: Pleoapele superioare, iniţial conturate discret cu un creion maro, au fost acoperite cu un strat lejer de fard bej. În colţul intern al ochilor s-a aplicat un fard alb, irizat. Gloss-ul transparent a fost înlocuit cu un ruj roz închis; s-a reaplicat acelaşi fard de obraz.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter