Ingredientul-minune folosit de Simona Pătruleasa pentru păr

De Geo Berciu, pe

Nu există interviu în care Simona Pătruleasa să nu fie întrebată despre reţeta folosită pentru a avea un păr superb, iar vedeta dezvăluie, de fiecare dată, ingredientul-minune care o ajută să aibă o astfel de podoabă capilară.

Chiar dacă mulţi ar fi tentaţi să creadă că Simona Pătruleasa este o clientă fidelă a saloanelor de beauty, vedeta Kanal D mărturiseşte că majoritatea tratamentelor de înfrumuseţare şi le face acasă. De exemplu, ingredientul-minune care o ajută să aibă un păr superb este uleiul de ricin.
Ingredientul-minune folosit de Simona Pătruleasa pentru păr
Dacă nu are timp să-şi facă o mască complexă, cu ouă, miere şi vitamine pentru tratamentul capilar, Simona adaugă uleiul de ricin în şamponul pe care îl foloseşte în mod frecvent. Efectele se văd imediat: firul de păr se întăreşte şi devine mai strălucitor, iar problemele cu încălceala vor dispărea ca prin minune.
Ingredientul-minune folosit de Simona Pătruleasa pentru păr
În timp, Simona Pătruleasa şi-a dat seama că între un păr lung şi unul sănătos, ea preferă a doua variantă. „Cam toate tinerele sunt încântate, vor păr cât mai lung, eu mi-am dat seama că părul trebuie să fie în primul rând sănătos” spunea vedeta într-un interviu pentru kfetele.ro. De aceea, prezentatoarea tv a dezvăluit că pentru a avea podoaba capilară admirată de toată lumea nu se mai spală zilnic pe păr şi îşi tunde vârfurile foarte des.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter