Simona Pătruleasa, despre perioada în care lucra în învățământ: „M-am simțit extraordinar”

De Unica.ro, pe

Înainte de a deveni prezentatoare TV, Simona Pătruleasa (46 de ani) a fost învățătoare în orașul natal, Râmnicu Vâlcea.

Invitată în podcastul Vin de-o poveste, găzduit de Radu Țibulcă, Simona a vorbit despre anii în care a profesat în învățământ, dar și despre un accident în care a fost implicată în aceeași perioadă.

Simona Pătruleasa, despre perioada în care lucra în învățământ: „M-am simțit extraordinar”

„Mi-am ales profesia cumva direcționată și de mama. (…) Dar asta nu înseamnă că mi-a impus, nu. Mi-a plăcut și mie pentru că iubeam foarte mult copiii și mă simțeam foarte atrasă de domeniul acesta. Chiar mi-a plăcut.

Șase ani de zile m-am simțit extraordinar și foarte iubită. Am lucrat la 12 km de oraș, făceam naveta, și copiii mă așteptau în stație, iar când plecam mă conduceau”, a început știrista.

„La un moment dat, am avut un accident. Autobuzul a intrat într-o curbă cu viteză și s-a lovit de o mașină foarte mare. Șoferul de pe mașina respectivă a murit. Am asistat la niște momente groaznice.

Timp de o săptămână nu am reușit să mă urc în autobuz, pentru că am avut o traumă. M-am speriat foarte tare. Geamurile s-au spart, au căzut în capul meu.

Șoferul de pe autobuz… a fost nevoie să-i taie picioarele, a fost ceva cumplit, am trăit o experiență groaznică. O săptămână am mers în stație, dar mă întorceam acasă pentru că nu reușeam să urc de emoție.

Copiii m-au așteptat în fiecare zi. Tot sperau să vin. Asta m-a impresionat foarte tare”, a continuat. Despre perioada din învățământ, Simona a mai spus:

Citește și:

Cum se menține Simona Pătruleasa în formă. „Nu fac asta de ieri, de azi”

Brigitte Pastramă, declarații surprinzătoare despre fostul mariaj cu Ilie Năstase

Lidia Buble și sora ei, Estera, despre Asia Express: „Toată lumea își bate joc de tine”

„Copiii culegeau flori din grădină și-mi aduceau dimineața. Erau sufletul meu. Au fost momente incredibile, prețioase, de care-mi aduc mereu aminte cu drag”.

Simona s-a mutat în Capitală când avea doar 21 de ani, iar 9 ani mai târziu debuta în televiziune. „A fost o întâmplare, nu mi-am dorit, nici nu m-am gândit.

Am făcut într-o vară un curs de televiziune, dar l-am făcut așa, ca să-mi umplu timpul într-un mod plăcut. Nu mă gândeam că o să ajung să lucrez în domeniul acesta.

La un moment dat, am aflat de la un prieten că se face un casting la o anumită televiziune. Mi-a luat două săptămâni să mă hotărăsc să mă duc și, după ce m-am dus, cam la două săptămâni m-au chemat.

În momentul în care m-am prezentat la casting nu mai lucram în învățământ”, declara Simona în decembrie 2019, pentru Libertatea.

Simona și soțul ei, Sabin Ivanof, formează un cuplu de nu mai puțin de 15 ani. Dintre aceștia, aproape 13 sunt de căsnicie. Perechea are împreună o fiică, Ingrid, în vârstă de 10 ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter