Cum îţi protejezi pielea iarna, când mergi la ski

De Sandra S., pe

Dacă eşti pasionată de munte, în special în sezonul rece, atunci ştii deja că pielea ta are nevoie de extra-protecţie. Află ce fac schioarele de performanţă ca să-şi păstreze tenul intact.

Protecţie solară

Dacă ai parte de vreme frumoasă cât stai pe pârtie, cu soare şi temperaturi mai ridicate, trebuie să foloseşti o cremă de faţă cu factor de protecţie solară de minimum 30. Dacă găseşti şi o cremă mai grasă cu protecţie solară mare, foloseşte-o pe aceea în fiecare zi pe care o petreci pe pârtie.

Infuzie cu plante

După o zi de schiat, înainte de culcare, ai putea face şi o infuzie de muşeţel şi ceai verde, apoi stai cu faţa la abur timp de câteva minute. Infuzia de plante deschide porii şi îi curăţă delicat. Nu uita să aplici şi o cremă hidratantă la sfârşit.
Cum îţi protejezi pielea iarna, când mergi la ski

Ulei de cocos

Ca să nu ţi se usuce buzele şi apoi să crape, foloseşte uleiul de cocos pe post de balsam de buze, recomandă o schioare de performanţă din Statele Unite. Pentru rezultate mai bune, cumpără-ţi un ulei de cocos extravirgin.

Evită chimicalele

Foloseşte produse care conţin cât mai puţine chimicale, ca pielea ta să fie cu adevărat protejată. Cremele sau gelurile de curăţare care conţin alcool nu îşi au locul în trusa ta!
Foto 1: Shutterstock
Foto 2: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter