O tânără susține că a scăpat de acnee cu un produs care costă doar 20 lei

De Unica.ro, pe
Lucy Heyes, de 19 ani, din Liverpool, susține că a reușit să scape de o formă foarte gravă de acnee, cu un produs care costă doar 20 lei. Tânara a încercat nenumărate tratamente scumpe de-a lungul anilor, fără rezultate, și acum vrea să le spună tuturor femeilor despre descoperirea ei. 

Lucy a început să se confrunte cu o formă severă de acnee la 17 ani, după ce a apelat la un implant contraceptiv. Tânăra, studentă la o școală de machiaj, a fost șocată să vadă cum, la doar o lună de la implantarea tijei cu scop contraceptiv, pielea ei se umple de coșuri. După numeroase vizite la medici dermatologi, și multe tratamente scumpe, ea spune că a reușit să aibă din nou un ten frumos cu ajutorul unui produs extrem de ieftin.

Într-un interviu acordat publicației britanice Daily Mail, Lucy a mărturisit că acneea a fost pentru ea mai mult decât o problemă fizică – „Îmi pierdusem încrederea în mine. Prietenii și familia încercau să-mi ridice moralul, dar tot nu mă simțeam bine. Pentru că studiez la o școală de machiaj, trebuia să aplic chiar pe pielea mea unele lucruri pe care le învățam, dar îmi era aproape imposibil ținând cont că tenul meu era atât de iritat”.

tanara cu acnee

Produsul ieftin care a scăpat-o de acnee și i-a schimbat viața

Inițial, medicul ei de familie i-a spus că acneea este o reacție secundară a implantului contraceptiv. Că va trebui să aștepte puțin și lucrurile vor reveni la normal. Însă după 4 luni, acneea lui Lucy se agravase, drept urmare tânăra a renunțat de îndată la implant.

Într-o zi, mama ei i-a adus un săpun natural, după ce văzuse o reclamă pe Facebook. Cu toate că tânăra nu mai avea speranțe că pielea ei va mai arăta vreodată ca la început, Lucy l-a încercat.

Două săptămâni mai târziu, pielea ei începea să-și recapete aspectul de dinaintea implantului contraceptiv. Iar o lună mai târziu, Lucy reușea să scape aproape complet de acnee. Secretul ei? Un banal săpun cu cărbune și ulei din arbore de ceai, care se găsește în aproape orice magazin naturist, și costă doar 20 lei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de L U C Y H E Y E S 🧡 (@lucy_heyes) pe

Mulți au fost sceptici și i-au transmis, mai ales pe rețelele de socializare, că – cel mai probabil – pielea ei s-a curățat datorită eliminării implantului, însă tânăra susține că săpunul a fost cel care i-a redat frumusețea tenului și acum vrea să ajute și alte femei care suferă din cauza acneei, recomandându-le descoperirea ei incredibilă.

Foto: instagram.com/lucy_heyes și youtube.com/dashofbeauty

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter