Mirela Stelea dezvăluie secretul tenului său frumos:”Nu costă mult!”

De PR, pe

Dupa ce ne-a surprins declarand ca pentru a-si mentine talia subtire, face 400 de abomene de fiecare data cand merge la sala, adica o data la doua zile, Mirela Stelea divulga acum si secretul tenului sau, o serie de trucuri care pot fi adoptate de oricine, fara a investi multi bani in acest lucru.
Designerul vestimentar spune ca foloseste in timpul zilei produse cosmetice cu concentratie mare de minerale de la Marea Moarta, iar seara isi rasfata tenul cu ulei de argan. „Uleiul de argan are efect puternic antirid si  este bun pentru tenul uscat, sensibil. Este foarte bogat in vitamina E si steroli si are proprietati antioxidante„, declara Mirela Stelea.
Designerul vestimentar are grija sa acopere necesarul zilnic de vitamina C prin consumul de fructe si de suplimente. „In fiecare zi beau un pahar de suc proaspat de grepfruit, amestecat cu suc de lamaie, si iau o pastila de vitamina C de un gram. Totul este la indemana oricui. Nu costa mult!”, spune Mirela.
Mirela Stelea se pregateste in prezent pentru lansarea unei noi colectii vestimentare, rochii elegante de seara, dar sub un nou concept-surpriza. Intreaga sa colectie anterioara, Asmara, lansata in luna februarie a acestui an, a fost vanduta in mai multe tiraje si s-a aflat la mare cerere atat in Romania, cat si in Spania si Dubai.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter