Machiaj de Halloween inspirat de vedete. Cele mai simple idei

De Erika Chivu, pe Ultimul update Luni, 30 octombrie 2017, 11:14

Nu ai ales încă un machiaj pentru petrecerea de Halloween? Inspiră-te din machiajele purtate de vedete în anii trecuţi. Am ales ideile cele mai uşor de imitat, dar asta nu înseamnă că nu îţi va ieşi un machiaj spectaculos!

Machiaj simplu pentru Halloween: „Corpse Bride”

Unul din cele mai simple machiaje de Halloween este cel purtat de Eva LaRue acum câţiva ani, inspirat din animaţia „Corpse Bride”. Nu trebuie decât să foloseşti un fond de ten sau o pudră deschise la culoare şi mult fard negru, maro sau gri înschis. Dacă ai şi un ruj închis la culoare, cu atât mai bine. În loc de blush, foloseşte tot fardul, într-o cantitate mai mică. Poţi să aplici puţin şi pe frunte sau pe bărbie.
Machiaj de Halloween inspirat de vedete. Cele mai simple idei
Dacă îţi doreşti un machiaj Corpse Brude ceva mai complicat, urmăreşte tutorialul video de mai jos:

Machiaj Morticia Addams pentru Halloween

La fel de simplu şi oarecum asemănător, machiajul Morticia Addams poate fi realizat de oricine. Din nou, îţi trebuie o pudră deschisă la culoare, fardu de pleoape negru şi un ruj de un roşu cât mai închis. Brooke Shields a făcut furori cu acest machiaj acum câţiva ani, la o petrecere, mai ales că şi familia ei a intrat în rol. Alături de ea, pe covorul roşu, au apărut soţul, costumat în Gomez şi cele două fetiţe machiate şi îmbrăcate ca Wednesday Addams.
Machiaj de Halloween inspirat de vedete. Cele mai simple idei
Pentru un tutorial pas cu pas, urmăreşte acest clip:

Machiaj Cleopatra pentru Halloween

Heidi Klum, care adoră costumele de Hallowee şi organizează anual o petrecere cu multe vedete, a ales într-unul din ani să se îmbrace în costumul Cleopatrei, iar machiajul a fost pe măsură. Ea a avut ochii puternic conturaţi cu negru şi albastru, un ruj roşu şi un fond de ten natural. Pentru machiajul ochilor ai nevoie de o mână mai sigură, dar dacă exersezi, cu siguranţă o să-ţi iasă şi ţie.
Machiaj de Halloween inspirat de vedete. Cele mai simple idei
Vezi mai jos un tutorial video pentru machiajul Cleopatra:

Machiaj de pisică pentru Halloween

Tot Heidi Klum a purtat şi acest machiaj de pisică, combinat, evident, cu un costum potrivit, foarte sexy. Heidi şi-a subliniat ochii cu gri închis şi negru plus puţin fard cu sclipici, iar în vârful nasului a adăugat o pată tuş negru. Evident, mustăţile completează frumos machiajul, dar nu sunt absolut necesare.
Machiaj de Halloween inspirat de vedete. Cele mai simple idei
Iată aici o altă idee de machiaj pisică pentru Halloween:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter