Ai învins în lupta cu kilogramele. Ce faci cu pielea flască?

De Unica.ro, pe

La finalul unei diete draconice, este posibil să te confrunți cu un paradox: ai reușit să scapi rapid de kilogramele în plus, însă acum te nemulțumește lipsa de tonus a pielii…
VelaShape II este răspunsul pentru această problemă!
Scăderea rapidă în greutate îți oferă doar pentru puțin timp gustul victoriei. Pielea flască din zona abdomenului, brațelor și a picioarelor îți umbresc din bucuria de a-ți afișa noua siluetă. Lipsa de fermitate a tegumentului este consecința unui regim alimentar strict, care a privat organismul de nutrienți și vitamine, lucru pe care sportul nu îl poate corecta. Din fericire, tratamentul VelaShape II de la Elos Beauty Clinic va repara în timp record răul pe care l-ai făcut corpului tău și va reda fermitatea zonelor cu probleme, fără intervenții chirurgicale sau timp de recuperare. Ceea ce este cu adevărat uimitor la acest aparat este faptul că înglobează patru tehnologii, pe care le folosește concomitent: radiofrecvența bipolară, infraroșu, vacuum și masajul cu role mecanice.
Ai învins în lupta cu kilogramele. Ce faci cu pielea flască?
”Modul în care VelaShape II acționează asupra pielii este impresionant. Radiofrecvența și infraroșul încălzesc dermul și produc o reacție în lanț ce favorizează migrarea fibroblaștilor, provocând o stimulare a fibrelor de colagen și elastină, precum și sintetizarea unor noi fibre de colagen. Această reacție stimulează o retracție optimă și o remodelare a pielii”, explică medicul dermatolog Elos Beauty Clinic, Raluca Vlăduță.
VelaShape II remodelează complet corpul
După tratamentul VelaShape II, pielea capătă tonus și devine mai întinsă, astfel încât aspectul de ”piele lăsată” se reduce considerabil. Acțiunea tratamentului este polivalentă pentru că ajută și la reducerea în centimetri a zonei tratate și are rezultate remarcabile împotriva celulitei, datorită acțiunii celor patru tehnologii. ”În urma unei evaluări corporale se stabilește numărul de ședințe de care pacientul are nevoie pentru a ajunge la rezultate dorite. Îndemn pe toată lumea să aibă toată încrederea în VelaShape II, aparatul care le-a detronat pe toate celelalte din zona remodelării corporale”, adaugă medicul Raluca Vlăduță.
Ai învins în lupta cu kilogramele. Ce faci cu pielea flască?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter