Înfloreşte femeia din tine urmând cursuri de automachiaj by Sinziana Iaru şi Monroe Academy!

De Unica.ro, pe

8 ore. O zi. Atât timp trebuie să-i oferi Sinzianei Iaru, make-up artist şi trainer la Monroe Academy şi în cele 8 ore vei învăţa cum să înfloreşti femeia de tine.
„Trendurile din reviste, femeile cu un look din ce în ce mai apropiat de perfecţiune, frustrează femeia cu adevărat frumoasă. Diferenţa dintre o femeie de pe copertă şi femeia de la birou este machiajul şi atitudinea. Aşa că am hotarât să le vorbesc femeilor cum să-şi aducă frumuseţea din interior la exterior, cum să-şi contureze trăsăturile, cum să se aprecieze mai mult, cum să înveţe să se machieze ca un profesionist.” (Sinziana Iaru)

Cursul de automachiaj este special creat pentru persoanele care îşi doresc să înveţe să se machieze corect. În cadrul cursului se vor învăţa într-o manieră intensivă trucuri şi tehnici pe care le poţi pune în practică, iar rezultatul să fie similar unui machiaj profesional. Specializarea în psihologie pe care Sinziana o are, face diferenţa şi astfel ai două cursuri într-un singur: automachiaj şi dezvoltare personală.

Foarte interesantă este practica, care se realizează sub directa supraveghere a Sinzianei Iaru, aceasta conturând jumatate de faţă, iar cursantul cealaltă jumătate, la final în oglindă apărând un machiaj echilibrat şi uniform, care să pună în evidenţă propria frumuseţe.

Cursul se ţine într-o locaţie foarte chic, unde te simţi de parcă eşti în vizită la Marilyn Monroe acasă, când de fapt eşti la Monroe Make-up Academy. Vestea bună este că acum cursul este la ofertă şi cu numai 300 de lei poţi învăţa să te machiezi ca un profesionist.

Programări la 0721442099 sau cristina@monroe.com.ro, detalii la www.monroe.com.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter