Frumuseţe: Top 5 trucuri de beauty de la Gina Brooke

De Sandra Sarbu, pe

Gina Brooke a venit la Bucureşti pentru a promova produsele Intraceuticals, timp în care a stat de vorbă şi cu noi. Ne-am întâlnit cu ea la salonul Miko Palace, unde ne-a oferit câteva trucuri de make-up. Uite ce te sfătuieşte make-up artistul Madonnei:
Pentru un ten curat, cu aspect natural
Ca fondul de ten să se întindă frumos pe faţă şi să arate cât mai natural şi mai puţin, amestec fondul de ten cu serumul zilnic şi machiajul iese perfect. Nu trebuie mult, ci doar o picătură, iar amestecul îl poţi face în palmă. Atunci când te dai cu fond de ten, pune-l mai întâi în mână, pentru că se încălzeşte şi apoi se întinde foarte frumos pe ten.
Pentru buze frumoase
Nu folosesc rujul simplu, ci prefer linerul de buze. Folosesc cel puţin două culori din aceeaşi paletă pentru a crea un efect foarte frumos. Gradaţia culorilor este importantă pentru a scoate în evidenţă buzele.
Foto: Dana Săvuică, tratată de riduri şi imperfecţiuni de make-up artistul Madonnei
Pentru un ten strălucitor

Pentru o piele strălucitoare folosesc destul de mult pudră cu highlighter peste tot, pentru că un ten care reflectă lumina arată mult mai frumos şi sănătos.
Pentru ochi mai mari, mai luminoşi
Pentru a face ochii să pară mai mari, folosesc creionul alb în interiorul pleoapei de jos, însă nu este un alb imaculat, pentru că se vede că este un efect artificial, ci folosesc unul deschis la culoare, mai apropiat de culoarea pielii.
Ce fel de pensule să foloseşti
Pensulele cu peri de nailon sunt foarte bune pentru suprafeţele umede, ca şi cum ai picta. De asemenea, pentru aplicarea fardurilor şi a fondului de ten, cel mai indicat este să foloseşti ori degetele, ori pensulele, nu buretele, pentru că absoarbe produsul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter