Cum să te machiezi ca să pară ochii mai mari! Sfaturi şi trucuri! VIDEO!

De Diana Sorescu, pe

Carli Bybel, superba brunetă care a cucerit Youtube-ul cu tutorialele ei de frumuseţe, ne vinde tot felul de sfaturi practice de machiaj! Aşadar, aflaţi cum să vă fardaţi ochii ca să pară mult mai mari şi expresivi!

Ochi mai mari cu ajutorul machiajului

Carli Bybel, make-up guru pe Youtube, a postat o serie de tutoriale folositoare oricărei femei care îşi doreşte să desluşească tainele machiajului. În acest episod, frumoasa Carli ne învaţă cum să ne machiem dacă vrem să dăm iluzia unor ochi mai mari, mai expresivi.
Primul pas constă în aplicarea unui strat fin de anticearcăn pe pleoapa superioară. Apoi, o pudră delicată de fard argintiu. Trucul continuă cu trasarea unei linii perfecte cu eyeliner, prelungită şi pe pliul interior al ochiului. Această mişcare alungeşte superb ochiul!
Cum să te machiezi ca să pară ochii mai mari! Sfaturi şi trucuri! VIDEO!
Apoi, cu tehnica smoky eye, se aplică fardurile. Cele mai închise în colţul extern, apoi cele deschise în partea interioară. Genele trebuie rimelate în trei straturi, iar la final, touch-ul secret este dat de creionul alb sidefat ce va răsfăţa pleoapa internă inferioară!
Cum să te machiezi ca să pară ochii mai mari! Sfaturi şi trucuri! VIDEO!
Urmăriţi video în care Carli vă exemplifică perfect, pas cu pas, tot ce trebuie să faceţi pentru a obţine o privire magnetică, electrizantă!

AICI TRUCURI PENTRU GENE MAI LUNGI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter