Frumuseţe: Cum să îţi faci dinţii mai albi, rapid şi ieftin

De Sandra S., pe

Zâmbetul frumos şi sănătos este accesoriul la modă indiferent de sezon. Ştim că albirea profesională a dinţilor este scumpă – şi nici nu e prea indicată – însă vă putem spune câteva mici trucuri ca să vă faceţi dinţii să pară mai albi.

Pudră bronzantă

Pudrează-ţi faţa cu acest produs în nuanţe aurii pe faţă şi gât, pentru a le da un look natural strălucitor. Nu exagera şi nu folosi nuanţe prea închise.

Aşteaptă până să te speli pe dinţi

Nu te spăla pe dinţi imediat după ce mănânci fructe, mai ales citrice. Citricele sunt acide şi în timp ce-ţi freci dinţii cu periuţa, acidul din fructe poate intra mai adânc în smalţ şi îl erodează, apoi dinţii se vor îngălbeni mai repede. Aşteaptă cel puţin 30 de minute.

Buze roşii

Rujul în nuanţe intense de roşu îţi scoate dinţii în evidenţă, făcându-i să pară mai albi, datorită contrastului puternic.

Mănâncă fructe şi legume crocante

Ca merele sau ardeii graşi. Pulpa fructului şi legumei se comportă ca nişte periuţe de dinţi, care îţi curăţă dantura în timp ce mesteci. În plus, sunt şi sănătoase. Poţi ieşi doar în câştig.

Bea cu paiul

Băuturile acidulate ar trebui evitate pentru că nu sunt săntoase, îngraşi şi îţi afectează şi dinţii. Dacă totuşi nu te poţi abţine, mai bine bea-le cu paiul. Astfel sucul nu atinge dinţii direct.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter