Extractul de Boswellia, ingredientul-minune antirid!

De Revista JOY, pe

Tratamentele cosmetice bazate pe substanţe naturale nu sunt capabile să şteargă definitiv ridurile, aşa cum nici produsele foarte scumpe nu o pot face.
Ele pot insa diminua ridurile existente, pot incetini procesul de formare a ridurilor si pot da fermintate fetei. Dana Sota, ambasadoarea branduilor Aloree si  in Romania, ne vorbeste despre un ingredient inedit – extractul de tamaie (rasina de Boswellia Carteri), despre ce beneficii are si cui i se potrivesc produsele cosmetice ce au in compozitie aceasta substanta.
De ce este atat de special extractul de tamaie? Cercetarile au dovedit ca acelasi ulei esential de tamaie este un bun tonic, eficient in vindecarea inflamatiilor pielii, depigmentarii sau acneei. Extractul de tamaie se foloseste si in industria parfumurilor, datorita calitatii sale de a se evapora incet. Uleiul de tamaie are un rol important pentru infrumusetarea pielii deoarece hidrateaza profund si intretine tenul tanar, mentine pielea ferma si previne aparitia liniilor ridurilor, pe cale naturala.
Vezi continuarea pe e-joy.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter