Adevărat sau fals? Mituri despre îngrijire şi cosmetice

De Revista JOY, pe

În domeniul frumuseţii apar zilnic zeci de trucuri, care mai de care mai inedite! Dar sunt oare toate eficiente? Noi am cerut părerea experţilor şi îţi prezentăm 20 dintre cele mai cunoscute mituri!

1 Parul devine mai stralucitor daca il perii de 100 de ori

De fapt, pieptanatul excesiv duce la cresterea secretiei de sebum, si parul se va ingrasa mai repede. Desigur, va fi mai stralucitor, pentru ca periatul distribuie uniform sebumul si pe lungime, insa va trebui sa-l speli mai des. Pont: investeste intr-o perie din lemn cu zimti din bambus si par natural sau alege un ser ori un spray leave-in pentru stralucire intensa.
2 Balsamul de buze creeaza dependenta

Ai auzit de multe ori ca daca incepi sa folosesti balsam nu mai poti renunta la el. Buzele nu au glande sebacee si au nevoie de hranire si hidratare. Poti oricand sa renunti, insa de ce ai face acest lucru? Balsamul nu are efecte negative, din contra, e un aliat al buzelor frumoase si catifelate! Pentru rezultate optime, foloseste-l inainte de a aplica glossul sau rujul.
3 Cuticulele nu se indeparteaza prin taiere

De preferat ar fi sa folosesti, o data pe saptamana, un produs pentru indepartarea cuticulelor, ce contine exfolianti precum aha sau bha. Dar secretul este sa folosesti un hidratant pentru cuticule o data la doua zile. Vei vedea diferenta in scurt timp!
Vezi mai multe mituri pe e-joy.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter