Află de ce sunt bărbaţii atrăgători soţi jalnici!

De Stela Moisescu, pe

În cazul în care ai un iubit foarte atrăgător, care tocmai te-a cerut în căsătorie, nu mai sări în sus de fericire… Oamenii de ştiinţă le avertizează pe reprezentantele…
… sexului feminin că mariajele cu bărbaţi atrăgători se sfârşesc tragic, la tribunal.

Iată care sunt motivele dovedite ştiinţific pentru care bărbaţii frumoşi sunt soţi jalnici!

În primul rând află că noi, femeile, am început să punem preţ pe aspectul fizic al unui bărbat de când ne-am câştigat independenţa financiară. Studiile arată că statutul profesional ne permite acum să fim capricioase când vine vorba de alegerea unui partener. Înainte, împrejurările sociale ne forţau să ne căsătorim de tinere şi să mizăm pe un bărbat capabil să ne ofere stabilitate financiară şi, de ce nu, bunăstare.

În prezent, femeile cu o carieră înfloritoare îşi poartă singure de grijă, aşa că îşi doresc bărbaţi atrăgători, masculini, educaţi şi, bineînţeles, atenţi la nevoile partenerei. Deşi aceşti bărbaţi par că întruchipează perfecţiunea, află că au un termen de valabilitate.

După ce trece data de expirare descoperi că bărbaţii frumoşi sunt de fapt nişte soţi jalnici.

Potrivit huffingtonpost.com, bărbaţii masculini şi atrăgători după majoritatea standardelor tind să aibă mai mult testosteron, decât cei cu un fizic modest. Ei bine, bărbaţii cu un nivel de testosteron peste medie au un risc crescut cu 43% să divorţeze, cu 31% să se separe de soţie şi sunt cu 38% mai predispuşi să înşele!

Aşadar, un tip atrăgător nu va uita că arată bine şi va profita în timp de acest lucru, călcând strâmb. Probleme maritale nu apar doar din cauza infidelităţii, ci şi pentru că bărbatul atrăgător consideră că, datorită aspectului său fizic, i se cuvin mai multe în relaţia de cuplu cu o femeie, care, judecând după aparenţe, nu-l merită.

Mai apoi, un alt studiu vine să sprijine aceste statistici îngrijorătoare, dar şi să îţi ofere o soluţie. Află că cele mai durabile şi fericite căsnicii sunt cele în care femeia este mai atrăgătoare decât soţul ei.

Potrivit cercetătorilor, ambii parteneri tind să fie mai împliniţi şi să adopte un comportament productiv în mariaj atunci când soţul este mai puţin atrăgător. O posibilă explicaţie? Bărbatul are activat spiritul de competiţie, fiind conştient de două lucruri: şi alţi bărbaţi îi curtează soţia, iar aceasta se poate trezi într-o zi că merită pe cineva mai bun. Drept urmare, o tratează galant şi îi arată că nu există soţ mai bun decât el.

La rândul ei, soţia, îşi spune că aspectul fizic nu e primordial, ci comportamentul curtenitor al soţului ei, pe care sigur nu-l va mai găsi la alt bărbat… Poate doar la începutul unei relaţii. Mai apoi, femeia este conştientă că are un avantaj şi nu se îngrijorează că soţul o va înşela sau părăsi.

Iar o astfel de siguranţă, completată cu dovezile de afecţiune şi apreciere ale soţului pot crea căsnicia perfectă!

Dă click şi află motivele pentru care bărbaţii buni n-aduc fericirea!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter