Mesaje de Crăciun. Cele mai frumoase felicitări urări de Crăciun pentru cei dragi

De Adina Zamfir, pe Ultimul update Joi, 23 decembrie 2021, 15:34

Să trimitem tuturor mesaje de Crăciun pline de dragoste și speranță. Magia Crăciunului și sărbătoarea sfântă a Nașterii Domnului ne luminează viața și ne vor aduce momente minunate alături de cei dragi. Inspiră-te din colecția de felicitări și urări de Crăciun pe care le-am adunat în acest articol.

Cuprins

Să culegem cele mai frumoase și vesele mesaje de Crăciun pentru părinți, pentru frați, pentru prieteni și colegi, pentru toți oamenii dragi, care au adus un zâmbet în viața noastră.

Urări de Crăciun pe care să le trimiți celor dragi

Sărbătorile de iarnă să vă aducă multe bucurii, surprize şi îndeplinirea tuturor dorinţelorFie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun fericit!

Crăciunul este plin de bucurie! Este momentul perfect să ne amintim de trecut și să ne gândim la viitor! Fie ca pacea și dragostea să te cuprindă, în această perioadă minunată! Sărbători Fericite!

La ceas de sărbătoare când anul are templele ninse, iar colindele ne încălzesc sufletul cu bucuria Crăciunului, vă doresc sănătate, pace și prosperitate

Fie ca sărbătoarea sfântă a Crăciunului să vă deschidă inimile către și mai multă iubire!

Cete de îngeri să coboare în casa voastră și să vă aducă vestea cea mare. Iar cel ce s-a născut, să vă umple casa cu pacea și binecuvântarea sa!

Moș Crăciun bate la ușă,
Scoate mâna din mănușă
Și vă dă din palma lui
Darurile cerului,
Lângă brad și lângă foc
Să vă umple de noroc!

Mesaje de Crăciun pentru toți cei dragi din familie

Mesaje de Crăciun. Cele mai frumoase felicitări urări de Crăciun pentru cei dragi

Crăciun fericit pentru cei mai buni părinți din lume! Vă mulțumesc că ați fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie. Crăciun fericit, mamă și tată!

Un gând bun, o inima curată, un zâmbet pe a voastră față, vorbe de duh și pace în suflet este tot ce vă doresc de sărbători și în anul care vine!

Miros de brad, parfum de flori, bat în ferestre urători, clipesc pe cer mii de culori, fiți fericiți de sărbatori, acum și în anii următori, dragi părinți!

M-ați ținut de mână și m-ați învățat cum să împodobesc primul meu pom de Crăciun. Astăzi decorez bradul și mi-aș fi dorit să fiți lângă mine. Va urez din suflet Crăciun fericit!

Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi!

Să vă găsească Sfintele sărbători cu masa bogată şi sufletul curat!

Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul vieții!

Fie ca în perioada Crăciunului să vezi lumea cu ochii unui copil, să trăiești minunea dragostei și să te bucuri de absolut tot ce are de oferit această sărbătoare!

Dragostea înseamnă spiritul sărbătorilor! Nu uita că Dumnezeu ne iubește atât de mult, încât ni l-a dăruit pe fiul Său. Să îl sărbătorim astăzi!

De sfintele Sărbători să deschidem ușa pentru oaspeți dragi și inima pentru speranță bucurie și lumină. Să fim mai buni și să privim înainte cu încredere, știind că dacă avem credință, drumul din fața noastră va fi presărat cu împliniri.

Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!

Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire si fericire. Sărbători fericite!

E timpul să închizi ochii şi să-ţi amintești de Crăciunul copilăriei tale. E timpul să-ţi aminteşti cum stăteai cu nasul lipit de geam încercând să-l vezi pe Moş Crăciun.

Învaţă să culegi din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care să o împarti tot anul cu cei dragi!

Să ningă în noaptea de Crăciun cu vise împlinite! Învaţă să visezi, păşeşte dincolo de real, Crăciunul face minuni!

Moşul vine cam tiptil/ niciodată nu-l simţim/ dar de fiecare dată/ lasă-n fiecare poartă/ fericire, bucurie, sănătate pe vecie! CRĂCIUN FERICIT!!

Cu mult drag ne gândim la voi, acum în preajma sărbătorilor. Vă doresc din tot sufletul SĂRBĂTORI FERICITE, toate dorinţele să vi se împlinească!

Sfintele Sărbători de Crăciun să vă aducă fericire câtă poate Moşul să ducă, bucurie, cât pot spiriduşii să care, şi multă dragoste, câtă pot renii să zboare!

Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Crăciunul sunt o familie fericită şi prieteni dragi aproape. Crăciun fericit!

Una dintre bucuriile Crăciunului este să te gândeşti la persoanele speciale din viaţă si tu esti una dintre acele persoane minunate! Să ai un Crăciun fericit!

Să vină Crăciunul şi toţi clopoţeii din brad să-ţi cânte colindul magic care să poarte cu el încrederea, puterea şi speranţa de care ai nevoie! Crăciun fericit!

De Crăciun, s’aveţi brad încărcat, bogat, pahar închinat, vin curat, gând luminos şi împliniri. Crăciun Fericit!

Vă doresc ca Sărbătorile de iarna să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi. Crăciun fericit!

Sfintele Sărbători ale Crăciunului să vă aducă, bucurie în case, mult noroc și sănătate alături de cei dragi! La multi ani!

Fie ca Nașterea Domnului să vă lumineze sufletele și casa, să aveți parte de sănătate, belșug și fericire!

În prag de Sărbători, cu pacea, lumină și căldură în suflet, vă doresc sa aveți parte de zile minunate, de un Moș Crăciun darnic și bun. Crăciun fericit și La multi ani!

Sărbători fericite cu bucurii și împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moșul cu masa bogată și sufletul curat!

Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun fericit și un An Nou plin de împliniri!

Strălucirea stelei de Crăciun să vă lumineze inimile, iar în sufletele voastre să se oglindească lumina caldă a lumânărilor. Crăciun fericit vă dorește…

Mesaje frumoase de Crăciun pentru prieteni și colegi

Bogăţie câtă vreţi,
Sănătate pentru toţi,
Iar la anul care vine
Să vă fie şi mai bine.
Să vă fie casa, casă,
Cu bucate noi pe masă,
Moş Crăciun cu sacul plin,
Drumu-n viaţă cât mai lin.

Îţi urez, tie şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi mult noroc în viitor! Fie ca sfânta sărbătoare a Crăciunului să vă aducă numai fericire în casă şi familie!

Aceasta este o noapte specială, în care poți întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile și retrăiește miracolul nopții de Crăciun!

În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile și supărările. Deschide-ți inima și primește un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!

Crăciun cât mai luminos,
Vis de iarnă călduros,
Liniște lânga cei dragi,
Veste bună dinspre magi!

Fie ca Sărbatorile de iarnă să vă aducă bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.

Fie ca aromele de brad, portocale și cozonaci calzi să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!

Fie ca spiritul blând al Crăciunului să coboare asupra voastră doar bucurie și senin, prosperitate, veselie și sănătate! Sărbători Fericite!

Din lumina sărbătoririi nașterii Domnului și din speranța ce însoțește Noul An, gânduri bune și urări de sănătate, împliniri și bucurii tuturor!

Farmecul zilelor de Crăciun să te însufleţească şi să-ţi lumineze toată fiinţa! Bucură-te de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubeşti!

Sărbătorile albe să vă găsească veseli, fericiţi şi multumiţi de realizările din acest an! Vă doresc ceea ce-mi doresc şi mie: SĂNĂTATE, că-i mai bună decât toate!

Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveti în viaţă. La Multi Ani cu Sănătate!

De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presărat cu împliniri.”

Credinta, speranta, un nou inceput, iubire, cadouri, prieteni adevarati… sunt doar cateva din lucrurile pe care iti doresc sa le ai de Craciun!

Mesaje haioase de Crăciun pentru cei apropiați

În ziua de Crăciun, când te îndopi cu porc și sarmale și n-ai timp nici să suspini… eu o să-ți aduc aminte că nu e bine să consumi sare, zahăr și grăsimi.

Sărbători fericite și un brad cât mai frumos!
Să vină Moșul cu un Ferrari și să plece pe jos.
E Crăciun! Este divin!/ Ne uităm pe geam afară,
Prin zăpadă Moșul zboară?/ Ni se trage de la vin…

Urările mele de Crăciun sunt încărcate de bucurie, zăpada și un An Nou fericit și din când în când să faci apel la rațiune sau măcar să-i dai un bip.

Crăciunul este acea perioada minunată în care te gândesti la toti cei dragi si… la ce mărime poarta la pulover! Să ai un Craciun magic!

Fie ca viaţa ta să fie colorată si veselă asemenea unui… brad de Crăciun! Sărbători fericite!

L-am visat pe Moş azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare în spate să aducă sănătate, deci aşteaptă-l că el vine, dar acum este la mine!

Pe la colţuri unii spun/ Că există Moş Crăciun/ Că i-ai scris şi c-o să vină/ Să-ţi aducă-n pumni lumină/ Lângă brad şi lângă foc/ Să-ţi aducă mult noroc!

Moş Crăciun cu suflet bun/ să ți-aducă în Ajun/ carduri VISA Diamant, aur, bani și tot ce vrei. Haide, gata cu visatul, că s-a ars şi cozonacul!

Lovite-ar trenul fericirii, trăsnite-ar fulgerul iubirii, căde-ţi-ar în cap un sac cu bani şi un bilet cu LA MULŢI ANI!

Bucuria Craciunului sa tina pana in zori si un cor de craciunite sa-ti cante de Sărbători!

Căţeluş cu păru’ creţ/ să ai jeepu’ în coteţ/ şi o vilă cu piscină/ Și o Miss ca vecină/ o lopată pentru bani/ La Anu şi la Mulţi Ani!”

Poţi să îmi trimiți o poză de-a ta ca să îi spun lui Moş Crăciun exact ce îmi doresc? Crăciun fericit!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter