Cum să fii strălucitoare în doar 30 de minute

De Unica.ro, pe

Crezi că ai nevoie de ore în şir pentru a arăta bine? Ei bine, noi îţi arătăm că, în doar 30 de minute, te poţi îngriji din cap până în picioare. Urmează sfaturile noastre şi vei vedea ce uşor e să străluceşti… de frumuseţe!

Ten frumos în doar 5 minute

Umple chiuveta cu apă cât mai caldă şi spală-te de câteva ori pe faţă. Această metodă are rolul de a stimula circulaţia şi a activa metabolismul pielii, tenul căpătând astfel o nuanţă roz-naturală. Acelaşi efect îl au şi compresele calde cu ceai sau apă, aplicate timp de cinci minute. După înde-părtarea lor, foloseşte cremă de faţă; aceasta va pătrunde mai repede în piele pentru că porii sunt deschişi.
Dacă ai tenul foarte uscat, măştile intensiv nutritive îţi sunt de ajutor. Amestecă două linguri de smântână cu brânză de vaci pisată, întinde pe faţă, lasă să acţioneze, îndepărtează şi aplică apoi felii de castravete crud. Pielea va rămâne catifelată şi foarte suplă.

Îngrijeşte-ţi corpul cu cele mai simple reţete

Înainte de a aplica un produs de îngrijire, exfoliază-ţi pielea în mod natural: pisează mărunt câteva alune şi amestecă-le cu două linguri de iaurt natural. Masează-ţi tot corpul cu mişcări circulare, insistând pe zonele mai grase.
Apoi, oferă-i pielii supleţe cu ajutorul uleiurilor naturale, pentru că pătrund adânc în piele şi au acţiune de durată. În plus, parfumul plăcut cu proprietăţi relaxante persistă mult timp de la aplicare. Amestecă laptele de corp şi crema de mâini cu câteva picături din aroma preferată.
Pentru pielea aspră a călcâielor, combină cantităţi egale de ulei de migdale şi suc de portocale şi masează delicat. După 15 minute, îndepăr-tează şi aplică o cremă cu extract de aloe vera.
Pentru ca tenul tău să strălucească de frumuseţe, foloseşte, în fiecare săptămână, un  peeling în care să combini 3 linguri de iaurt, o lingură de ulei de măsline şi coajă rasă de portocală. Pentru a-i reda catifelarea şi supleţea, amestecă o lingură de brânză de vaci cu o lingură de ceai negru şi câteva picături de suc de lămâie. întinde pe faţă şi după 10 minute clăteşte-te.
Relaxează-te la sfârşitul zilei cu o baie caldă, în care să pui 2 rădăcini mici de ghimbir şi o jumătate de ceaşcă de coajă rasă de lămâie. Te va înviora şi relaxa imediat.
Citeşte mai departe şi vezi ce poţi să faci pentru o privire luminoasă sau buze superbe, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter