4 creme naturale cu miere

De Lumea Femeilor, pe

Datorită compoziţiei sale complexe, mierea reprezintă un remediu excelent pentru orice tip de ten. Iată de ce îţi arătăm cum îţi poţi prepara cele mai bune creme naturale care au la bază acest ingredient. Pielea ta va deveni mai elastică şi mai fermă, ridurile ţi se vor atenua şi vei obţine un ten proaspăt şi luminos.

Cremă hidratantă cu miere pentru ten normal

Prepară un amestec din două linguriţe de miere, caimac de lapte, un sfert de banană pasată şi un ou. Această mixtură va avea un efect de revitalizare a pielii tale şi este foarte potrivită pentru anotimpul rece. De asemenea, poţi amesteca două linguriţe de miere cu o fiolă de vitamina E, o linguriţă de lapte praf şi două linguriţe de zeamă de portocală. Pasta obţinută va avea efect de supleţe şi vitaminizare a tenului.

Loţiune emolientă cu miere pentru ten uscat

Amestecă două linguriţe de miere, un gălbenuş de ou, două linguriţe ulei de migdale şi o lingură iaurt. Aplică loţiunea pe faţă, având grijă să eviţi zona ochilor. Mierea stimulează şi catifelează pielea, gălbenuşul de ou şi uleiul de migdale hidratează, iar iaurtul netezeşte tenul şi strânge porii.

Revitalizant cu miere pentru tenul gras

Curăţă două mere şi dă-le pe răzătoare. Amestecă-le cu două linguriţe de miere până obţii o pastă cât mai omogenă, întinde amestecul pe faţă, lasă-l să acţioneze timp de o jumătate de oră, iar apoi curăţă cu apă călduţă. Vei avea un ten mai curat, revitalizat şi hidratat. Mai poţi obţine o loţiune tonică cu o lingură de miere, un albuş de ou şi o linguriţă de glicerină, lăsând amestecul să acţioneze 20 de minute.

Cremă antirid cu miere

Ia un gălbenuş de ou, o lingură de miere, o fiolă de vitamina A şi o alta de vitamina E. Amestecă-le bine şi întinde uniform pe suprafaţa tenului. După o jumătate de oră, poţi spăla cu apă călduţă. De asemenea, poţi amesteca două linguriţe de miere cu un gălbenuş de ou şi o lingură de ulei de măsline. Aplică în trei straturi succesiv, după ce stratul anterior s-a uscat. Lasă să acţioneze tot o jumătate de oră. Pentru a avea rezultate vizibile, repetă procedeul de două ori pe săptămână, timp de o lună.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter