Combate alergiile tenului cu crema potrivită

Dacă nu ştiaţi, 25% din populaţia Europei este astãzi alergicã. Acum 40 de ani, procentajul era de doar 4%. Pentru 3 femei din 4, pielea intolerantã reprezintã prima manifestare alergicã a corpului. Peste 40% dintre femei spun cã sunt afectate de intoleranţã sau alergie a pielii…
Toleriane Ultra, crema de îngrijire cotidianã marca La Roche-Posay, adaptatã pielii hipersensibile şi cu un puternic efect de calmare, este singurul produs dermatocosmetic recomandat şi susţinut de AFPRAL – Asociaţia Francezã pentru Prevenţia Alergiilor.
AFPRAL, membrã EFA -Federaţia Europeanã a Asociaţiilor în materie de Alergii şi boli respiratorii, este o asociaţie de pacienţi şi pãrinţi ai copiilor alergici ce are ca misiune de a îmbunãtãţi viaţa persoanelor hipersensibile.
Printre proiectele AFPRAL se numãrã: contribuţia la proiectul legislativ european MANOE şi acreditarea produselor antialergice precum: pulverizatorul antibacterian şi antialergic Febreze (P&G), absorbantul de umiditate (Rubson-Henkel), aspiratorul antialergic NILFISK, meniurile preparate fãrã produse cu ingrediente alergice NATAMA (CLARELIA) şi Toleriane ULTRA (La Roche-Posay).
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter