Cannes, ziua 8: Milla Jovovich şi alte apariţii rafinate

De Diana Sorescu, pe

Ziua a 8-a la Cannes a adus pe covorul roşu apariţii elegante şi pline de bun gust. Dacă Jodie Foster a ales tot o creaţie bleumarin, Milla Jovovich a mers pe un ansamblu retro, de efect.

Rochii frumoase la Cannes

Aseară a avut loc premiera filmulul „Melancholia”, iar starurile din distribuţie au strălucit pe covorul roşu.

Kristen Dunst a ales o rochie tip sirenă, un nude îmbrăcat în dantelă neagră cu detalii verde închis pe bust, de la Rodarte. Diva a asortat ţinutei cercei cu diamante şi o coafură diafană.

Jodie Foster a rămas fidelă culorii indigo, aşa că şi de data aceasta a ales o rochie în această nuanţă! Adevărul este că o şi complimentează! Rochia din mătase fluidă cu colier încorporat poartă semnătura Balenciaga.

Superbele Milla Jovovich şi Eva Herzigova au luat parte la premiera filmului „The Conquest” şi au lăsat audienţa mută de uimire! Milla datorită rochiei superbe de la Prada, cu iz retro, iar Eva pentru silueta impecabilă chiar dacă a devenit mămică cu doar două luni în urmă!

Milla şi-a completat rochia maxi, paietată, cu ruj şi unghii picate într-un roşu vibrant, plus ondule glamour.

Chiar dacă a mers pe varianta unui costum cu pantaloni scurţi, Eva a plusat cu o pereche de pantofi roşii, foarte înalţi şi nişte cercei superbi, cu smaralde.

Cannes, ziua 8: Milla Jovovich şi alte apariţii rafinate

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter