Cele mai bune tunsori scurte pentru vară

De Sandra S., pe

Dacă nu mai suporți părul lung pe timp de vară, atunci ce-ai zice de o tunsoare scurtă? Vezi care sunt cele mai cool tunsori recomandate de specialiști pentru vara aceasta!
Fie că nu mai vrei să simți părul atârnând călduros pe spate, că nu mai știi cum să-l prinzi ca să arate altfel sau că pur și simplu este timpul să faci o schimbare, părul scurt este varianta care te va scoate din anonimat. Vezi câteva dintre cele mai apreciate și frumoase tunsori scurte, perfecte pentru această vară!
Tunsoare pixie
Multe vedete apelează la tunsoarea pixie și o poți face și tu! Doar gândește-te că odată cu această schimbare, va trebui să mai faci si altele: cum te machiezi și cum te îmbraci. Tunsoarea pixie este o mișcare curajoasă din partea multor femei, așa că și look-ul complet trebuie să fie îndrăzneț – iar de atitudine nici nu mai zic!
Cele mai bune tunsori scurte pentru vară
Bobul drept
Bobul este un tip de tunsoare care va rămâne întotdeauna la modă – și se potrivește cu orice tip de personalitate, pentru că se poate face în numeroase feluri! Pentru vara aceasta poți încerca o tăietură dreaptă, care arată în special bine pe părul drept, însă nici buclele nu îi fac o defavoare. Puțin peste urechi, cu breton sau fără – tu alegi ce îți vine cel mai bine – și tăiat perfect drept.
Cele mai bune tunsori scurte pentru vară
Tunsoare texturată
Dacă ești genul de femeie care nu are stare, așadar nici prea mult timp la dispoziție să își aranjeze părul, atunci o tunsoare texturată este alegerea cea mai bună. Alege straturile, pentru aparența volumului și asimetria dacă ai o personalitate jucăușă. Bretonul, la fel, rămâne la latitudinea ta, însă o tunsoare în straturi arată întotdeauna bine cu un breton filat.
Cele mai bune tunsori scurte pentru vară
Bros modern
Mai ții minte tunsoarea bros care era la modă în anii ’90? Ei bine, acum a revenit, însă nu la fel de țipătoare. Ci poți face o tunsoare bros mai soft, cu breton pe care să-l ții doar într-o parte. Părul poate ajunge până la vârful urechilor sau să treacă un pic peste, în funcție de forma feței tale.
Cele mai bune tunsori scurte pentru vară
Bob lung
Femeile care caută o schimbare, însă nu sunt pregătite să renunțe la podoaba capilară pe care s-au chinuit s-o crească, pot încerca o variantă lungă a bobului. Până la umeri, încadrând frumos fața. Îl poți purta drept, creț, ondulat și în continuare îl poți prinde în numeroase moduri, în funcție de ocazie (și temperatură pe timp de vară).
Cele mai bune tunsori scurte pentru vară
Foto 1: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter