Beauty: cum să obţii un bronz perfect şi sănătos, fără să stai la soare! Top produse auto-bronzante!

De Diana Sorescu, pe

E vară, dar ploaia ne cam strică planurile şi sesiunile de bronzat! Din această cauză şi pentru că radiaţiile solare sunt un pericol real, vă recomandăm o modalitate sănătoasă pentru a avea o piele caramel! Top 4 cele mai bune auto-bronzante!

Bronz sănătos, fără soare

Beauty: cum să obţii un bronz perfect şi sănătos, fără să stai la soare! Top produse auto-bronzante!
Un produs esenţial pentru vremea caldă, loţiunea Divine Legs de la Caudalie învăluie pielea, o hidratează şi o hrăneşte pentru a oferi picioarelor o strălucire aurie. O alternativă naturală la autobronzantele cu mirosuri neplăcute şi aplicare neuniformă, dar şi la razele ultraviolete dăunătoare ale soarelui, Divine Legs este o loţiune cu textură somptuoasă şi catifelată, care hrăneşte, conferă strălucire şi bronzează picioarele instantaneu. Se adaptează perfect oricărei nuanţe de piele şi se usucă într-o clipă. Ingredientele-cheie includ:
Extract de cicoare – extras din rădăcinile de cicoare cultivate în Franţa. Acesta oferă un efect de bronz imediat, în doar 60 de secunde de la aplicare. Intensitatea bronzului se poate ajusta în funcţie de cantitatea aplicată. Extract de roşcovă – extras din pulpa fructului arborelui de roşcovă. Acest ingredient intensifică şi prelungeşte bronzul natural al pielii prin stimularea unei proteine, kinaza C. Ulei de struguri – extras din seminţe de struguri şi rafinat pentru a asigura o formulă ultra-hrănitoare.
Concentraţia de acid linoleic (Omega 6), un acid gras esenţial pentru piele şi membranele celulare, permite un control mai bun al hidratării pielii. Extract de seminţe de rapiţă – extras din ulei de rapiţă, acest nou ingredient optimizează hidratarea naturală a pielii. Acesta previne pierderea transepidermică de apă, prin reorganizarea reţelei de lipide de la suprafaţa pielii, pentru a o face mai compactă, prevenind astfel evaporarea apei.
Cupru şi particule aurii – conferă pielii un aspect delicat, irizat. Se aplică pe picioare, pe pielea curată şi uscată, şi se lasă să se usuce timp de 60 de secunde. Se îndepărtează cu uşurinţă cu apă. Conţine 93% ingrediente naturale.
Preţ: 119 lei (100 ml) în farmaciile Centrofarm.
Clinique self sun este un produs minunat, pe care îl folosesc de mai bine de doi ani! Conferă tenului un aspect auriu uniform, luminozitate şi un strop de strălucire. Nu lasă pete, iar intensitatea bronzului creşte la fiecare aplicare.
Preţ: 130 lei (50 ml) pe shop.unica.ro
Sephora vine cu o surpriză plăcută vara asta: un spray pentru picioare! Un produs extraordinare, ce se aplică uşor, nu pătează, şi conferă pielii o strălucire aparte şi o superbă nuanţă caramel.
Disponibil în magazinele Sephora
Payot Paris este un lapte de corp auto-bronzant, care, pe lângă proprietăţile de colorare, are şi efect anti-aging! Culoarea este frumoasă, naturală, aplicarea este simplă, şi după doar o sesiune de Payot vei arăta ca după o zi la plajă!
Preţ: 129 lei (150 ml) pe shop.unica.ro
Beauty: cum să obţii un bronz perfect şi sănătos, fără să stai la soare! Top produse auto-bronzante!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter