Vise călătoare

De Raluca Hagiu, pe

Ţinutele din colecţia de primăvară-vară Tommy Hilfiger ar trebui să fie dress code în toate companiile.
N-ar fi cool? Mi-ar plăcea să port costumul de baie pe sub costumul office şi în pauza de masă să dau o fugă la mare, să fac o baie şi să pun la cale noi proiecte, cu un cocktail Piña Colada la orizont. Aşa cum lipseam de la ore, uneori, în liceu, împreună cu prietena şi colega mea de bancă, să jucăm volei pe nisip. Nu e rău deloc să ai liceul aproape de plajă şi să te întorci acasă pe faleză în fiecare zi de vară. În lipsa acestui avantaj geografic însă, nu ne mai rămâne decât să aducem marea la noi.
Am navigat pe un iaht superb alături de Laura Cosoi, în largul Mării Negre, şi-am luat cu noi, în aparatul foto, câţiva stropi de apă şi sute de imagini spectaculoase (pag. 22). Spre surprinderea noastră, am găsit în Portul Limanu, un loc foarte frumos şi liniştit, Life Harbour, cu ponton plutitor, veliere din toată lumea şi restaurante cu specific pescăresc. Am putea spune, la fel de bine, că am făcut fotografiile la St. Tropez. Sigur, e puţin exagerat pentru că locul nu este atât de populat, însă tocmai acest lucru îl face mai atrăgător. Noi ne-am hotărât să revenim aici în concediu şi am alcătuit o listă cu alte 20 de lucruri şi locuri inedite pe care să le încerci în sezonul cald (pag. 94).
De la evenimentul Unica Summer Bike Fiesta, pe care îl pregătim în august, la căsuţele din copaci în care poţi rămâne peste noapte şi la cum să găseşti destinaţia de vacanţă ideală. Patru călătoare cu paşaport trendy îţi vor da câteva idei despre ce-ar trebui să iei cu tine în bagaj, la capătul celălalt al lumii, în afara telefonului mobil (pag. 48). Studiile arată că, dacă ar ajunge pe o insulă pustie, 50% dintre femei şi-ar lua cu ele laptopul sau telefonul mobil conectat la internet. Și, probabil, o pereche de pantofi cu toc. 🙂 Unica de iulie este colacul tău de salvare în zilele mohorâte şi velierul de lux pe care vei descoperi lumi noi, în zilele cu soare. Bon voyage, ma chérie!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter