Tendinţe toamnă iarnă 2014/2015

De Revista Unica, pe

A venit vremea să ne îndreptăm privirile către noile tendinţe propuse de marile case de modă. Designerii au sugerat lookuri interesante, multe dintre acestea extrem de purtabile, cum ar fi lookul masculin sau capele şi ponchourile super comode.
Deasemenea, materiale precum catifeaua sau blana naturală nu au lipsit din alegerile designerilor. Descoperă restul tendinţelor în numarul de septembrie al revistei Unica, disponibil la choişcuri începând cu data de 23 august.
Tricotaje head to toe
Îndrăzneşte să porţi tricotaje din cap până în picioare iarna aceasta. Cu siguranţă te vei simţi precum un model din prezentările Michael Kors sau Céline. Inspiră-te din colecţiile Stella McCartney sau Lanvin şi experimentează acest look cu atitudine.
Lookul masculin
Hermès, Max Mara, Christopher Kane, The Row sau Victoria Beckham sunt doar câteva dintre marile case de modă care au propus astfel de outfituri. Liniile şi trăsăturile specific masculine şi-au făcut simţită prezenţa începând cu materialele specifice costumelor bărbăteşti şi până la croiul aferent.
Tendinţe toamnă iarnă 2014/2015
Capa vs. Poncho
Eleganta capă şi ponchoul chic nu au lipsit de pe podiumurile actuale. Cu siguranţă un poncho oversize à la Burberry Prorsum va fi extrem de cool toamna aceasta. Nici capele propuse de Dolce & Gabbana, Valentino sau Roberto Cavalli nu sunt de neglijat.
Tendinţe toamnă iarnă 2014/2015
Perioada anilor 1960
Influenţele retro s-au resimţit din plin în acest nou sezon, începând cu Valentino, Saint Laurent şi până la Louis Vuitton. Fie că vorbim despre imprimeurule grafice specifice perioadei, fie că ne referim la croiul rochilor şi la încălţămintea ce aduce aminte de acea perioadă, este evident că vom asista la un sezon presărat de influenţe şaizeciste.
Tendinţe toamnă iarnă 2014/2015
de Irina Hartia
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter