Tendințe

De Raluca Hagiu, pe

Nici nu s-a terminat vara și deja ne încearcă un sentiment de nostalgie. Se întâmplă adesea când trecem în revistă sutele de fotografii cu ținute de toamnă-iarnă de pe catwalkurile internaționale.
Tricotaje din cap până-n picioare, cape XXL, paltoane cu talia marcată, cojoace stylish și blănuri fantezie (pag. 50). Vestea bună este că podiumurile au vibrat în culori ca verde-smarald, albastru-celest, roșu-vermilion și în combinații de nuanțe constrastante. Învață cum să porți noile piese-cheie din editorialul de modă creat de invitatul nostru, stilistul Maurice Munteanu (pag. 86), și cum completezi aceste ținute sofisticate cu machiaje și coafuri la modă, din paginile de frumusețe realizate de beauty editorul Unica, Simona Prisacariu (pag. 80).
Și pentru că acest număr este dedicat tendințelor, am cercetat care vor fi meseriile viitorului și-am adăugat pe listă: controlorul de drone, exobiologul și gunoierul spațial. Dacă ți-am stârnit curiozitatea, caută articolul „Unde muncim mâine?“ (pag. 36), citește sfaturile head-hunterului George Butunoiu și actualizează-ți Cv-ul pe eJobs. O meserie relativ nouă este și cea a Deliei Dumitrescu, românca de 28 de ani care lucrează ca Lead Innovation Architect pentru trendwatching.com, un site de referință care se ocupă cu identificarea și interpretarea tendințelor. Delia e genul de femeie care-ți ridică sprânceana a mirare și-ți face inima să tresalte de mândrie. Susține workshopuri care ajută la transformarea trendurilor în inovații, a lansat deja trei cărți, călătorește în toată lumea, iar biroul ei mobil poartă aroma cafenelei în care are chef să lucreze (detalii la pag. 40).
Oameni frumoși și creativi precum Delia dar și fondatorii Google, Amazon și Wikipedia au învățat și s-au dezvoltat în medii relaxate și originale. Dacă și tu îți dorești să-i cultivi copilului tău curiozitatea și gândirea laterală, citește despre școlile altfel de la noi (pag. 106). Vei descoperi variante interesante pentru a investi în viitor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter