Stilul Andrei Ergen

Andra Ergen se ocupă de branduri importante, precum Marina Rinaldi, Max Mara Weekend și Karen Millen, activitate care o ține mereu la curent cu tendințele în modă.
Cu toate acestea, Andra preferă ținutele casual-chic, la care adaugă mereu o notă personală. Află mai mult despre stilul ei vestimentar și despre piesele cheie din garderoba sa în numărul de iunie al revistei Unica.
În imagine, Andra poartă o rochie Isabel Marant, botine Isabel Marant for H&M, geantă Balenciaga, coliere Mango și Max Mara Weekend.
Unica: Cum definești stilul tău vestimentar?
Andra Ergen: Stilul pe care îl adopt la birou este casual chic, iar în weekend îmi place să port ținute relaxate, uneori chiar sport, la ieșirile în parc cu fiul meu. De cele mai multe ori aleg îmbrăcămintea confortabilă, care îmi lasă libertate de mișcare și care îmi dă eleganță „effortless“.
Unica: Unde îți faci cumpăraturile? Ce magazine sau designeri preferi?
Andra Ergen: De cele mai multe ori, mă împart între shoppingul clasic și cel online.  Vizitez atât siteurile brandurilor românești, cât și cele internaționale. Am în garderobă multe piese de la magazinele pe care le reprezint, dar în general nu țin cont doar de brand atunci când achiziționez un obiect vestimentar; în primul rând trebuie să mă atragă produsul și apoi să mă avantajeze din punct de vedere al croilului.
Unica: Despre cine poți spune ca este un fashion icon?
Andra Ergen: Anna Wintour, redactorul șef Vogue US, este fară îndoială un fashion icon. A revoluționat lumea modei și dă tonul în  tendințe de peste 30 de ani. Este o femeie stylish, puternică, influentă și reprezintă un model de carieră și ascensiune în industria modei. Și nu este singura.
Text: Irina Hartia
Foto: Andreea Goia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter