Senzații tari

De Raluca Hagiu, pe

Vara simt nevoia să fac terapie cu adrenalină. Ba îmi vine să mă duc la capătul pământului, ba să fac vreo aroganță sportivă ori să-ncerc ceva nou.
Psihoterapeutul Carmen Moldoveanu sigur ar avea o explicație pentru asta. Cum a avut și pentru întrebările „existențiale“ ale redacției, despre care poți citi la pagina 92. De ce ni se pare drumul de întoarcere mai scurt decât cel de dus, de ce n-avem spor la treabă când revenim din vacanță (deși ne străduim ), de ce ne cumpărăm lucruri inutile și alte dileme de sezon. Dar să revenim la adrenalină. Zilele trecute, după ce am sărit cu parașuta (culmea, nu înainte), m-am apucat să fac un bilanț al experiențelor care mi-au făcut fiecare vacanță de neuitat.
De la concertul lui Robbie Williams, la Londra, la safari-ul în Sahara, orele de scubadiving sau snowboarding, smotoceala puilor de tigru din Thailanda, lunch-ul la 50 metri deasupra plajei din Mamaia și altele, mai mult sau mai puțin „periculoase“, mai provocatoare sau mai la îndemână. Fiecare vară a avut ceva special și lista devine, parcă, din ce în ce mai complexă.  Cu atât mai mult cu cât în Unica de august am găsit câteva idei pe care le-aș pune în practică, cel puțin o dată.
Articolul despre cele mai cool sporturi pe apă (pag. 88), în care patru femei dependente de marea de adrenalină ne-au povestit despre pasiunea lor pentru surf, yachting, kiteboarding și caiac, este o sursă de inspirație excelentă, pe care te invităm să o descoperi. De la Horia Colibășanu, cel mai titrat alpinist român, vei afla ce lecții a învățat de la oamenii din cele mai exotice locuri de pe pământ (pag. 26), în articolul „Trucuri de frumusețe din jurul lumii“ vei descoperi cum se răsfață femeile din Canada până-n Taiwan, via Camerun (pag. 62) și în paginile de modă, vei găsi harta outleturilor de unde poți cumpăra suveniruri șic cu preț mic (pag. 42).
Să ai o vară memorabilă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter