Revista Unica împlineşte în decembrie 16 ani!

De Raluca Hagiu, pe

În decembrie sărbătorim 16 ani de la apariţia primului număr Unica. Nu voi enumera aici toate lucrurile minunate pe care le-am realizat în tot acest timp (mi-ar trebui jumătate de revistă!), însă mi-aş dori să vă împărtăşesc măcar o parte din realizările care ne-au bucurat sufletul anul acesta.
În 2013 am continuat seria worshopurilor Atelierele de idei Unica, un eveniment dedicat vouă, cititioarelor, care v-a adus aproape femei de carieră, dornice să vă transmită know-how-ul lor despre business, antreprenoriat şi succes. Lista invitatelor este foarte lungă şi, din păcate, nu le pot menţiona pe toate, însă mă bucur că ne-au onorat cu prezenţ a şi le mulţumesc.
Printre aceste doamne-model am avut alături şi câteva vedete precum: Daniela Nane, Anca Rusu – care a venit la eveniment direct de la cununia civilă, designerul Venera Arapu şi Dana Rogoz, vedeta de pe coperta numărului de decembrie, care a anunţat public, imediat după întâlnire, că este însărcinată. Un alt eveniment care a adunat o mulţime impresionantă de fani ai revistei (chiar şi pe cei de sex masculin) a fost Unica Summer Bike Fiesta. O escapadă urbană pe biciclete, pe ritmuri vesele, menită să-i mobilizeze pe cei 600 de participanţi la mişcare în aer liber.
Voie bună şi distracţie atât pe traseu cât şi la destinaţie, în parcul Herăstrău, unde ne-am delectat cu un concert susţinut de talentata Julie Mayaya, Vocea României şi coperta Unica de februarie. În acelaşi timp, în 2013, am reuşit să vă aducem poveşti exclusive despre celebrităţile din România, dar şi poveşti extraordinare despre oameni obişnuiţi. Am creionat portretele unor femei puternice, modele de urmat şi v-am surprins cu reportaje şi fotografii memorabile. Vă mulţumim, din nou, pentru că ne sunteţi alături, ne citiţi, ne lăudaţi şi ne criticaţi.
Acest lucru ne ajută să fim mai buni. Promitem să vă surprindem şi pe viitor şi să continuăm seria evenimentelor care vă sunt dedicate. Mul‑ ţumesc tuturor celor care ajută la realizarea revistei număr de număr şi, nu în ultimul rând, minunatei echipe Unica. O gaşcă de fete simpatice, isteţe şi entuziaste, care iubesc ceea ce fac şi nu se sfiesc să o arate nicio clipă.
La mulţi ani!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter