Propunerile designerilor pentru tinute de sarbatoare

De Irina Hartia, pe

In perioada urmatoare, vei avea nevoie de tinute pretioase. Din acest motiv, patru designeri romani vin in intampinarea ta cu propuneri care acopera o gama larga de stilurile vestimentare. Mai multe detalii poti gasi in numarul de ianuarie al revistei Unica, disponibil la chioscuri din 22 decembrie.

Designerul Veronica Zaharia, cea care se ocupa de brandul Parlor, ne recomanda o rochie eleganta, in nuante de roz, cu broderie neagra pe spate. Pentru a intregi tinuta, aceasta recomanda sa o accesorizezi cu un o pereche de sandale. Ideal ar fi sa pastrezi o linie simpla in ceea ce priveste coafura.

Stephan Pelger sugereaza o rochie din matase naturala roz prafuit, voal negru pepit si dantela fina de Chantilly, dealtfel o rochie de diva, care pune in evidenta silueta feminina. Accesorizeaza cu o capa de blana, bijuterii discrete si un clutch negru si poti fi sigura ca vei avea o aparitie demna de cel mai pretentios eveniment.

Stephan Pelger

Madalina Dorobantu ne-a propus o tinuta Pas du tout care iese din tiparele clasice. Un look alb din cap pana in picioare, scos in evidenta de o jacheta in irizatii metalice. Acest outfit e varianta perfecta pentru un evenimet la care vrei sa iesi in evidenta. Poti purta accesorii cu snake print pentru un efect vizual interesant.

Pas du tout

Venera Arapu ne propune un outfit bine structurat, care se potriveste de minune unui eveniment cu aer oficial, poate chiar petrecerea companiei la care lucrezi. Poti fi sigura ca tinuta iti va asigura atentia pe care o meriti, vei mai avea nevoie doar de un plic supradimensionat si vei fi gata de petrecere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter