Pasiune

De Raluca Hagiu, pe

Ingredientul acela minune care preface orice lucru banal într-unul memorabil. Poate să transforme o esență aurie într-un parfum haute couture, o piesă vestimentară într-un obiect de artă, o piesă de teatru într-o călătorie inițiatică, un hobby într-un job și un job într-un mod de a trăi.
Aș putea vorbi ore în șir despre munca mea, despre Unica și tot ce înseamnă o revistă: interviuri, ședințe foto, modă, frumusețe, vedete, lifestyle, despre toate lucrurile care se văd sau nu în produsul final, cel pe care-l ții în mână acum. Sunt îndrăgostită de ceea ce fac, la fel ca în ziua în care am știut că-mi doresc să fiu jurnalist. Admir oamenii pe care-i simt prezenți 100% în ceea ce creează și constat cu satisfacție, de fiecare dată, că ceea ce iese din mâinile lor face diferența.
Pe câțiva dintre ei mă bucur să îi avem invitați în paginile acestei ediții. Ana Ularu, vedeta de pe copertă, este unul dintre ei. Ana a știut încă de la 6 ani că vrea să fie actriță, a crescut în culisele teatrelor și pe platourile de filmare, la 8 ani avea deja primul rol într-o producție franțuzească, iar la 17 ani își făcea debutul în teatru.
În octombrie o vei vedea pe marile ecrane în filmul „Serena“, alături de doi actori consacrați de la Hollywood: Jennifer Lawrence și Bradley Cooper, dar și pe scena de la Bulandra, unde va interpreta dublul rol principal în montarea lui Andrei Șerban după „Omul cel bun din Seciuan“ al lui Bertolt Brecht. Cu și despre pasiune îți vor povesti despre proiectele lor și actrița Ada Condeescu, regizorul Radu Afrim, parfumierul casei Givenchy Françoise Donche, designerul Gabriela Dumitran sau vicedecanul Facultății de Urbanism Cerasella Crăciun, care deschide ușa universului fascinant al decorațiunilor interioare…
E un privilegiu să cunoști oameni frumoși, îndrăgostiți de ceea ce fac, și să le poți împărtăși poveștile. Îmi place să cred că putem transmite nu doar experiența și cunoștințele lor, ci și o fărâmă din pasiunea aceea care poate mișca munții din loc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter