P.S. I love myself

De Raluca Hagiu, pe
La câțiva ani după ce am petrecut 10 zile în Thailanda cu Andreea Raicu pentru un shooting de copertă 3D exotic și inedit, am plecat împreună într-o nouă aventură, la Salzburg.

Un oraș cochet, cu multe povești, pe care vedeta își dorea să-l viziteze încă din copilărie. Așa că am dat „Ghidul de supraviețuire în junglă alături de o divă“ pe „Îndreptarul fericirii“. M-am bucurat să o redescopăr pe Andreea într-o altă etapă a vieții ei, împă cată cu sine, cu o abordare mai zen asupra vieții, „cu lecția învățată“. Știe să se bucure de ceea ce are, în loc să fie supărată pe ceea ce nu are, sfat pe care și l-a însușit în India și a descoperit cine este cu adevărat. Mare lucru. Îi dau dreptate când spune că e important să te iubești întâi pe tine, pentru a-i putea iubi și a-i face fericiți pe cei de lângă tine și am schițat împreună rețeta fericirii în cuvinte și imagini, într-un oraș de vis precum Salzburg.

Ia-o pe urmele basmului modern și descoperă apoi toate acele lucruri minunate pe care le poți împărți cu jumătatea ta, de la stilurile vestimentare pentru cuplu (pag. 46), la shoppingul de parfumuri în doi (pag. 74) și cele două cuvinte pe care e bine să le zici, chiar dacă știi că el le știe (pag. 96). Și dacă nu intri la categoria 1+1, citește despre experimentul „Tinderella“ (pag. 90), măcar te vei amuza copios, tu cu tine!ă

RALUCA HAGIU, REDACTOR-ȘEF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter