Mood Board

De Raluca Hagiu, pe

Un mood board este un colaj de imagini, texte sau material care te inspiră în procesul de creație. Un instrument de lucru important pentru designerii de modă și de interior, artiștii grafici, jurnaliști și alte personae cu joburi creative.
O sursă inepuizabilă de idei. Numărul acesta am tras cu ochiul în atelierele a patru designeri români, pentru a afla cine și ce îi face să fie inventivi, originali, de neuitat în perisabila lume a modei.
Descoperă experiențele și sfaturile lor pentru a-ți crea propriul potpuriu de idei (pag. 50) sau, de ce nu, folosește paginile revistei pentru a-ți crea un colaj cool, care să-ți stimuleze gândirea creativă. Iată cum arată mood boardul Unica de mai: câteva podiumuri din colecția de primăvară-vară Dolce & Gabbana, inspirată de florile de migdal din Sicilia, insula lor natală.
Regăsești printurile florale, atât de feminine, în pictorialul cu Andreea Berecleanu (pag. 26), în rubrica de shopping, dar și în editorialul de modă, în combinații îndrăznețe, ușor de purtat. fotografia cu resortul de lux Sri Panwa, din Thailanda, o oază de liniște cu o panoramă superbă, dominate de albastrul Mării Andaman și de plante exotice, te duce cu gândul la arta de a fi zen, de a reduce zgomotul mental și de a te bucura de prezent. Meditează la articolul „|ntâlnirea cu tine însuți“ (pag. 98) și învață să atenuezi impactul gândurilor și emoțiilor
ne gative. trendul tropical, palmierii, plantele exotice, animalprinturile și propunerile celebrilor creatori de modă Christian Lacroix și Roberto Cavalli din cataloagele de design interior (ei bine, da, îți poți cumpăra draperii
Lacroix, tapet Maison Martin Margiela sau Cavalli) ne-au aprins imaginația.
Trei specialiști în amenajarea caselor de vis ne-au recomandat piese de mobilier statement, în care merită să investești (pag. 110). albastrul mării și cele mai frumoase machiaje inspirate de această culoare, pe care le descoperi în editorialul de frumusețe (pag. 86), îți înveselesc ziua și te duc cu gândul la vacanță. Mood board-ul acestei ediții este fresh, verde, albastru, înflorat, vesel, armonios, cald, ca un colț de paradis în care visezi să-ți faci vacanța vara asta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter