Iuliana Tudor, despre “meseria” de mamă şi bucuriile simple

De Revista Unica, pe

Iuliana Tudor, gazda emisiunii “O dată-n viaţă” (TVR) se poate lăuda că pasiunea ei pentru televiziune a meritat orice sacrificiu. Însă nimic nu se compară cu bucuria pe care o simte atunci când priveşte norii, împreună cu Tudor, băieţelul ei.
După o perioadă în care s-a dedicat exclusiv serviciului, Iuliana Tudor şi-a reconsiderat priorităţile, odată cu naşterea băieţelului ei.  Astăzi, Tudor Cristian are 2 ani şi 10 luni, tocmai a început să meargă la gradiniţă şi, de când s-a născut, a învăţat-o pe mami să râdă mai mult, să fie mai relaxată şi să nu mai raspundă la telefoane oricând.
Maternitatea a schimbat-o fundamental, declară Iuliana fără cea mai mică urmă de ezitare. A învăţat, în primul rând, ce înseamnă răbdarea, alături de băieţelul ei.
Iuliana Tudor, despre “meseria” de mamă şi bucuriile simple
Mă joc mai mult, râd mai mult, dragostea are alte nuanţe. Sunt mult mai atentă la oamenii din jur şi la familia mea, care a căpătat cu totul altă valoare acum”.
Atunci când povesteşte despre Tudor, chipul Iulianei se luminează şi seriozitatea care o caracterizează când vorbeşte despre munca ei dispare. “Timpul liber mi-l petrec cu Tudor. Îl ajut să descopere lumea. Când sunt cu el nu există telefon, îl pun pe Silent şi răspund mai târziu. Am învăţat să fiu atentă şi să mă bucur de lucrurile simple: să stau cu copilul meu pe iarbă, să ne jucăm, să ne uităm la cer şi să descoperim ce forme au norii…
Cum împacă cele două roluri, cel de om de televiziune cu cel de mamă, provocare cu care se confruntă orice femeie care are copii şi este îndrăgostită de meseria ei? Secretul se numeşte organizare. Şi nu oricum, ci “la nivel de ore”, explică prezentatoarea.

Mai multe despre Iuliana Tudor în interviul din numărul de noiembrie al revistei UNICA.

Iuliana Tudor, despre “meseria” de mamă şi bucuriile simple

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter