Interviu cu Deborah Needleman: „Dacă ești deschis, inspirația este peste tot în jur”

De Revista Unica, pe

Modă, imagini spectaculoase, nume celebre, branduri şi colecţii exclusiviste, amenajări cu locaţii din toată lumea şi elemente de design interior. Toate acestea alcătuiesc povestea T Magazine, revista de stil şi cultură a ziarului New York Times, coordonată cu pasiune de jurnalistul şi scriitoarea Deborah Needleman, pe care te invităm să o descoperi.
Moda reflectă lumea în care trăim?
Bineînţeles. Cred că definiţia modei este aceea că îmbrăcămintea reflectă lumea în care trăim. Iar moda cu adevărat remarcabilă este cea care anticipează momentul. Designerul conştientizează sosirea acelui moment înaintea noastră, a tuturor, sau creează starea pe care ne vom dori s-o simţim.
Care sunt responsabilităţile tale de bază, ca redactor-şef al T Magazine?
În principiu trebuie să creez un stil adaptabil vieţii de zi cu zi, care să includă tendinţele actuale din modă, dar şi informaţii esenţiale despre cultură, corespunzătoare tipologiei cititorilor New York Times.
Eşti tot timpul optimistă şi zâmbitoare?
Nu tocmai. (râde) Ieri am avut o zi proastă şi am plecat la ora 4. Eram foarte obosită şi starea mea nu ar fi fost benefică nimănui, aşa că am făcut o plimbare lungă până acasă, mai ales că locuiesc tot în Manhattan. Am dormit bine şi azi am venit fericită şi relaxată la birou. Fiind şef îmi permit să fac asta. Restul echipei, într-adevăr, nu poate spune: „am o zi proastă, am plecat!”, dar consider că energia mea îi poate afecta şi pe cei din echipă, iar dacă sunt nervoasă prefer să procedez în acest mod.
Interviu cu Deborah Needleman: "Dacă ești deschis, inspirația este peste tot în jur"
Ce îţi place să faci în week-end?
Să îmi ocup timpul cu grădinăritul. Merg la ţară cu familia, avem o casă la vreo oră distanţă de New York. Ador să îmi petrec timpul cu soţul şi copiii şi să dorm. Maniera mea optimă de a-mi încărca bateriile este să pun stop şi să dorm. Uneori mă mai uit la televizor cu fiica mea şi urmărim, cum numesc eu, „stupid tv”.
Şi la ce te referi mai exact?
(Râde) De exemplu serialul „Gossip girl” sau diverse comedii romantice. Apoi o iau de la capăt, pentru că îmi găsesc energia necesară şi reîncep să îmi vină ideile şi să devin creativă.
Citeşte un amplu interviu cu Deborah Needleman în revista Unica – ediţia de iunie -, recent apărută la chioşcuri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter