Giulia Nahmany joaca in comedia „Love by Design”

De Laura Davidescu, pe

Giulia Nahmany debuteaza pe marele ecran in comedia romantica „Love by Design”, care va avea premiera pe 31 octombrie. Cu aceasta ocazie, Unica i-a luat un interviu, pe care il puteti citi in continuare. Iar daca vreti sa aflati mai multe despre film (dar si despre alte premiere cinematografice din luna noiembrie), cumparati revista Unica de noiembrie, la chioscuri din 24 octombrie.

Ce aveti in comun tu si Danielle, personajul pe care il interpretezi in film?

Danielle este o femeie ambitioasa si muncitoare, careia nu-i este frica sa-si sustina ideile, sa lupte pentru ele si sa o ia de la zero ori de cate ori e nevoie. Pentru a o interpreta pe Danielle, m-am inspirat din cateva momente haioase de care am avut parte in viata si mi-am dorit foarte tare ca personajul sa aiba putin din personalitatea mea. Ne asemanam in foarte multe privinte – si ea, ca si mine, refuza sa se incadreze in niste tipare impuse de societatea in care traieste si demonstreaza ca poate avea succes doar prin munca sustinuta, talent si ambitie. Lucreaza in industria modei, iar aceasta industrie le pedepseste dur pe fetele care nu au anumite dimensiuni, acesta fiind si motivul pentru care isi pierde slujba si se intoarce acasa.

Odata ajuns la cinema, de ce ar alege un spectator sa vizioneze „Love by Design?” Care consideri ca sunt atuurile productiei?

„Love by Design” este o comedie romantica savuroasa si pozitiva. Contureaza foarte bine lucrurile pe care le consider importante in viata: familia, dragostea si implinirea profesionala. Sunt convinsa ca o veti indragi pe simpatica Danielle, iar fetele clar se vor indragosti de sarmantul Adrian Edwards (jucat de actorul britanic David Oakes). In plus, este poate pentru prima data cand Romania este ilustrata asa frumos intr-un film international, prin scenele filmate in inima Transilvaniei.

Giulia Nahmany joaca in comedia „Love by Design”

Ai lansat linii de bijuterii, de cosmetice. Te gandesti si la o afacere in domeniul modei?

Intodeauna m-am simtit atrasa de partea artistica, de la muzica si pana la toate formele in care se poate exprima arta, astfel ca trecerea spre zona de actorie a venit natural. Deocamdata imi doresc sa ma concentrez pe aceasta zona si sa ma dezvolt ca actor. Voi continua cu siguranta sa-mi cladesc pas cu pas cariera in cinematografie, pana cand voi ajunge acolo unde imi doresc; deocamdata inca sunt la inceput. Vreau sa experimentez roluri care sa ma provoace din ce in ce mai mult, roluri psihologice, negative, dar si comice, pentru ca in acestea din urma ma regasesc destul de mult. Pun mare pret pe umor in viata de zi cu zi si cred ca este important sa avem puterea sa facem haz de necaz.

Cum ai descrie experienta cinematografica pe care ai trait-o?

Am avut o oportunitate fabuloasa ca in debutul meu actoricesc sa am alaturi oameni atat de talentati si deosebiti: de la regizorul Michael Damian, care mi-a oferit, practic, aceasta sansa, si pana la Jane Seymour care, inainte de toate, este un om minunat si sunt mandra ca am avut ocazia sa o cunosc si sa lucrez alaturi de ea. Acum, privind inapoi, ma felicit pentru alegerea facuta si ma simt completa; actoria, pentru mine, este ca un vis implinit.

Poti sa ne povestesti o intamplare amuzanta de la filmari?

Au fost multe momente amuzante, dar cred ca cel mai amuzant, cel putin pentru mine, a fost cel in care trebuia sa o mulg pe capra bunicii mele din film, pe Maloo. Desi mi s-a facut un training amanuntit, a fost o scena atat de haioasa incat ne-am abtinut cu greu sa nu izbucnim in ras, atat eu, cat si toata echipa de filmare. Cred ca a fost si scena pentru care s-au tras cele mai multe duble.

Cum a fost sa filmezi in compania lui Jane Seymour?

Jane Seymour este un om deosebit si o actrita extraordinar de talentata, sunt mandra ca am avut ocazia sa o cunosc si sa imi fac debutul in cinematografie alaturi de ea. Este o persoana absolut normala, lasand la o parte tot glam-ul Hollywoodian. Cand am cunoscut-o, am petrecut ore in sir vorbind despre bijuterii, ea fiind foarte pasionata de acest domeniu. {i ea, ca si mine, are o linie de bijuterii care se numeste Open Heart, asemeni fundatiei caritabile pentru ajutorarea copiilor defavorizati pe care o conduce de foarte multi ani, deci din start am avut multe subiecte in comun. De la Jane am invatat cateva tehnici de concentrare si ponturi despre ce trebuie sa exploatez la personajul meu. A fost o experienta pe care nu o voi uita niciodata.
Urmariti trailerul filmului aici:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter