Gift Parade

De Raluca Hagiu, pe
Nu-i scrie lui Moș Crăciun înainte să citești Unica de decembrie. N-ai vrea să-l dezamăgești că n-ai trecut pe listă cele mai noi, inedite și stylish daruri de sărbători, atent alese de redacția noastră.

Cele 165 de cadouri, după numărătoarea paralelă, frumos asortate în funcție de culorile sezonului, nu ratează nicio persoană importantă din viața ta (pag. 21). Și dacă preferi o experiență de neuitat în locul unui obiect, ia-ți notițe din articolul „Bucurii“ (pag. 116). Artiștii momentului îți fac agenda de sfârșit de an. Filme, cărți, muzică, expoziții, destinații de vacanță, cele mai cool recomandări culturale de la 11 personalități care te vor inspira: Florin Piersic Jr., Iv cel Naiv, Alex Gâlmeanu, Nicolai Tand, Răzvan Mazilu și alții.

Tot la capitolul inspirație intrăși paginile dedicate rochiilor de ocazie propuse de designerul Elena Perseil (pag. 78) sau ținutele de party (pag. 68), pantofii și gențile glam (pag. 72) pregătite de stiliștii Unica. Machiajele desenate pas cu pas în paginile de beauty (pag. 92) îți vor completa lookul, la fel și accesoriile prețioase pentru păr, glitter-ul sau alte trucuri de frumusețe (pag. 96).

Și pentru că decembrie este o lună specială, ți-am pregătit o copertă pe măsură. Invitatele noastre sunt patru femei frumoase, cu personalități diferite, care au în comun pasiunea pentru artă, dans și modă. Designerii de talie internațională Maria Lucia Hohan și Andreea Bădală și muzele lor, Monica Petrică, prim-balerină la Opera Națională și Laura Cosoi (pag. 40). Descoperă povestea prieteniei lor, ce le hrănește creativitatea și admiră-le grația și ținutele elegante. Asemenea Mariei și Andreei, care știu să sublinieze atât de bine silueta feminină, Diane von Furstenberg adoră să pună în valoare femeile puternice prin creațiile sale. Află din interviul pe care ni l-a acordat în exclusivitate cum a revoluționat moda, ce înseamnă stilul și care este sesecretul frumuseții la orice vârstă.

La mulți ani!

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter