De casă nouă

De Raluca Hagiu, pe

Din aprilie, Unica se reinventează. Este mai stylish, mai interesantă, mai fresh. Cu alte cuvinte, Unica se mută în casă nouă. De acest lucru s-a ocupat, cu drag şi spor, o echipă talentată, creativă şi entuziastă de designeri de interior şi arhitectul.
Mai întâi ar trebui să ne gândim la revistă ca la o vilă cochetă, cu grădină. Frumoasă, perfect utilată la mansardă (şi nu numai :-)), decorată după ultimele tendinţe în design. Un loc minunat pentru relaxare şi informare, unde îţi poţi savura cafeaua în timp ce afli despre cele mai cool noutăţi în fashion, beauty, lifestyle. Inventarul vilei noastre (sau, mai bine zis, reinventarul?) arată promiţător.  În primul rând este mai spaţioasă (a se citi, are mai multe pagini), lucru care ne-a permis să amenajăm un dressing extrem de atrăgător şi de încăpător.
Deşi, recunosc, până acum am trăit cu impresia că încăpă-tor este antonimul cuvântului dressing. Deci, mai mult spaţiu pentru articole despre modă, frumuseţe şi un stil de viaţă frumos. Piese cult (pag. 70), ţinute inspirate din garderoba femeilor de succes, ocupate, dar cât se poate de stilate (pag. 68) şi branduri de lux, cu istorie, la care ne permitem să visăm (pag. 56).  „Affordable luxury“, cum ar spune englezul.
Şi pentru că avem o căsuţă nouă, cu care ne mândrim, lună de lună, vom avea şi invitaţi speciali care ne vor trece pragul. Designerul Stephan Pelger ne-a povestit despre piesele-cheie care au trecut proba timpului (pag. 62), Andreea Raicu ne-a dezvăluit trucurile ei de frumuseţe (pag. 87) şi Sorin Stratulat, unul dintre cei mai tari hair stilişti de la noi, ne-a învăţat cum să obţinem o coafură cu volum (pag. 86).
Femeile cu o carieră de invidiat sunt în continuare binevenite la noi acasă, ba chiar le invităm să ne împărtăşească secretele unui lifestyle de cinci stele. În aprilie, patru doamne rafinate, manageri de top, au dat din casă sfaturi pentru recâştigarea zenului.  (pag. 112). Dar acestea sunt doar câteva noutăţi. Vă las să descoperiţi singure camerele (rubricile), invitaţii speciali şi designul (layoutul) unic.
Bine aţi venit!
Arhitectul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter