Carmen Bruma, de la diva la housewife si inapoi

De Adina Rosetti, pe

La 37 de ani, Carmen este o femeie implinita pe toate planurile si un exemplu de autocontrol. Tocmai de aceea, am provocat-o la joaca pentru editia UNICA de ianuarie! I-am propus o sedinta foto in patru roluri diferite si un set de 20 de intrebari care nu i s-au mai pus.

Daca ar sa alegem un singur cuvant care sa o caracterizeze pe Carmen Bruma acela ar fi cu siguranta “autocontrol” – de la aparitiile la evenimente mondene, la posturile de pe pagina de Facebook si pana la confesiunile foarte personale pe care le face in cartea recent aparuta “Jurnal de gravida. Cum sa-ti controlezi greutatea si sa ai un copil sanatos”, totul te duce cu gandul la aceastainsusire pe care am vrea sa o avem cu totii. Este de ajuns sa citim introducerea jurnalului ei de sarcina ca saintelegem cat de atent si-a planificat Carmen acest moment pretios din viata ei. A fost o alegere constienta si pregatita, o sarcina foarte bine monitorizata si asumata in cele mai mici detalii, mai ales cele care tin de alimentatie si de miscare fizica, intr-un cuvant de stilul de viata sanatos pe care Carmen il promoveaza cu fiecare ocazie.

Tocmai de aceea, ne-am gandit sa v-o prezentam pe Carmen Brumain pictorialul UNICA asa cum nu ati mai vazut-o niciodata. Am rugat-o nu doar sa schimbe peruci, coafuri, machiaje si stiluri vestimentare diferite, dar si sa interpreteze patru roluri diferite. “M-am regasit in toate cate putin si mi-a facut placere joaca pe care mi-ati propus-o”, ne-a marturisit Carmen dupasedinta foto. “M-a distrat rolul de housewife pentru ca, dintre toate activitatile casnice, calcatul ma enerveaza cel mai tare”.

carmen_bruma

Ce look nu ai incerca niciodata?
Nu as incerca blondul foarte deschis, parul foarte scurt, machiajul strident, hainele in tendinte, dar care nu ma avantajeaza.

Daca ai putea schimba un atribut fizic al tau, care ar fi acesta?
Culoarea ochilor. Mi-ar fi placut sa fie verzi.

Daca ai putea sa-ti alegi o perioada istorica si un loc in care ti-ar placea sa traiesti, care ar fi?
Cred ca traiesc cea mai buna perioada pentru o femeie care isi doreste sa se dezvolte in mai multe directii. insa, de dragul exercitiului propus, as alege perioada matriarhatului, din curiozitate.

Spune-ne trei calitati si trei defecte ale tale
Calitati: perseverenta, disciplinata, parolista. Defecte: orgolioasa, fixista, incapatanata si tot ce decurge de aici…

Foto: Andreea Goia

AFLA 20 DE LUCRURI DESPRE CARMEN PE CARE NU LE VEI GASI PE GOOGLE, DIN NOUL NUMAR AL REVISTEI UNICA, PE PIATA DIN 22 DECEMBRIE! Cartea lui Carmen, “Jurnal de gravida”, se vinde impreuna cu o parte din tirajul revistei UNICA la pretul de 19.90 lei!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter