Andra, dezbracata de secrete

De Monica Cismaru, pe

Citeste in revista Unica de noiembrie, (la chioscuri din 24 octombrie), cele mai intime ganduri ale Andrei despre familia si cariera ei.
Vedeta revine pe micul ecran in juriul emisiunii „Romanii au talent” ( Pro TV), alaturi de ceilalti colegi, noi si vechi : Andi Moisescu, Bebe Cotimanis si Mihaela Radulescu.

Ce are de spus cantareata despre noua ei colega?
„Sunt sigura ca vom colabora foarte bine, Mihaela are experienta in televiziune, e degajata, e o persoana de treaba si nu vad niciun motiv sa ne facem probleme ca suntem doua femei in juriu. Dimpotriva! Noi nu regizam nimic, totul e spontan. Ramane de vazut daca va fi un „jurat rau”, asta e relativ.”
Andra da detalii si despre viata ei personala. E foarte mandra de fiul ei, David, care a venit s-o ia de la sedinta foto, si spune ca de-abia asteapta sa mai aiba inca un copil. „Ne mai dorim copii, cel putin unul sau doi, iar daca vom avea si o fetita, iti dai seama ca vom fi in culmea fericirii…”, spune Andra.
Citeste mai multe despre cea mai populara cantareata din Romania in numarul de noiembrie al revistei Unica, la chioscuri din 24 octombrie!
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter