VIDEO: Bărbatul magnet şi alţi oameni ciudaţi din lume

De Diana Zagrean, pe

Unii oameni se nasc cu abilităţi stranii sau puteri ce nouă ni se par supraomeneşti. Alţii pot face lucruri ciudate cu anumite părţi ale corpului. Iată câţiva dintre cei mai ciudaţi oameni din lume, care şochează cu puterile lor bizare.

Bărbatul magnet (Liew Thow Lin)

 
Liew Thow Lin, un pensionar de 70 de ani din Malaezia a ajuns senzaţia oraşului natal după ce a tras o maşină pe o distanţă de 20 de metri cu puterea lui magnetică. Bărbatul, cunoscut pentru capacităţile magnetice (tacâmuri lipite pe piept, fiare de călcat lipite pe braţe, etc) şi-a lipit o placă metalică pe piept, a agăţat un cârlig cu lanţ de ea şi a tras maşina pe o distanţă de 20 de metri. La vârsta de 70 de ani.

Băiatul cu creier incredibil (Daniel Tammet)

 
Daniel Paul Tammet este un tânăr din Marea Britanie diagnosticat cu autism si epilepsie, care a demonstrat lumii întregi cât de complex este creierul uman. El are abilităţi uimitoare de calculare, memorare şi învăţare de limbi străine. În plus, el suferă şi de sinestezie, adică simte cifrele şi consideră unele numere frumoase, în timp ce altele i se par urâte. El spune că fiecare număr până la 10.000 are forma şi senzaţia lui proprie, iar anumite calcule matematice îi apar ca nişte peisaje, pe care le şi pictează uneori. El a reuşit să spună nu mai puţin de 22.514 zecimale ale lui Pi, a învăţat limba islandeză la nivel conversaţional în doar 7 zile şi mai vorbeşte fluent engleza, franceza, finlandeza, germana, spaniola, lituaniana, româna, estoniana, galeza şi esperanto.


Citeşte şi despre politicianul care se crede Dumnezeu şi bărbatul declarat mort timp de 18 ani deşi era viu, în Şocant: Care sunt cei mai ciudaţi oameni din lume
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter