Video: Cele mai scârboase recorduri mondiale

De Diana Zagrean, pe

Recordurile mondiale din Cartea Guiness nu sunt întotdeauna şi simplu de privit. Unii oameni au puteri şi talente foarte greu de digerat de către privitorul de rând. Iată care sunt cele mai scârboase recorduri mondiale înregistrate în ultima vreme.
Cei mai mulţi gândaci mâncaţi în 60 de secunde
Englezul Ken Edwards, exterminator de şoareci de meserie, a reuşit să înghită 36 de gândaci scârboşi în doar un minut. După ce s-a pensionat, Edwards s-a apucat să participe la tot felul de show-uri de divertisment, unde arată publicului trucuri cu rozătoare prin pantaloni şi alte asemenea îndeletniciri.

Cea mai mare greutate ridicată cu limba
Tot un britanic, pe numele lui Thomas Blackthorne deţine recordul pentru ridicarea unei greutăţi impresionante cu…limba. Cum show-ul televizat în care a reuşit să bată recordul a avut loc în Italia, greutatea a constat dintr-o cutie plină cu paste. Greutatea totală ridicată de limba lui Blackthorne a fost de 12 kilograme!

Cel mai tare râgâit al unei femei
Femeia cu cel mai …răsunător râgâit a fost americanca Jodie Parks, care a reuşit să bată recordul în 2008. Râgâitul ei s-a auzit pe o distanţă de 2,5 metri, respectiv o înălţime de 1 metru şi a însumat peste 104 decibeli în intensitate, echivalentul sunetului produs de un pickhammer sau de traficul intens la o oră de vârf, într-o intersecţie.
Videoclipul poate fi vizionat aici.
Cei mai mulţi viermi mutaţi cu gura într-o oră
Un englez de 35 de ani din Londra, Marea Britanie a reuşit să inscrie un record cel puţin neobişnuit. El a mutat cu gura mii de viermi vii dintr-un cub de 2.000 cm2 (0,18 m2). Deşi a reuşit să facă acest lucru pe parcursul unei ore, londonezul a recunoscut că „a fost de-a dreptul scârbos”.

Cel mai mult lapte „scuipat” prin ..ochi
Un alt record bizar şi un talent ieşit din toate tiparele cunoscute este…stropitul cu ochii. Procedeul presupune inhalarea pe nas a laptelui şi scoaterea lui prin orbită, pe lângă ochi. Turcul Mehmet Yilmaz a reuşit în 2004 să stropească lapte din ochi pe o distanţă de 70 de centimetri, ceea ce i-a asigurat un loc în Guiness Book of Records.

Foto: Thinkstockphotos
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter