Una este blondă, iar cealaltă mulatră. Cum arată gemenele care au uimit întreaga lume

De Amelia Matei, pe
Marcia și Millie Bliggs, două fetițe din Marea Britanie, arătau aproape identic când s-au născut în iulie 2006. Dar după câteva luni, părinții lor, Amanda și Michael, au observat niște schimbări interesante la cele două fetițe. Millie a început să aibă culoarea pielii și a părului din ce în ce mai închise, în comparație cu sora ei, Marcia.

Amanda, mama gemenelor, are culoarea pielii albă, în timp ce tatăl fetițelor este de origine jamaicană și are pielea închisă la culoare. Așadar, explicația este una științifică și ține de genetică, însă șansele ca un astfel de fenomen să se întâmple este extrem de rar, spun specialiștii.

Părinții fetițelor, care au fost concepute în urma unui tratament de fertilizare în vitro, spun că „arătau aproape la fel imediat după ce au fost născute”.

Din cauză că au culori de piele diferite, oamenii cu greu cred că Marcia și Millie sunt gemene. Însă mama surorilor Bliggs este de părere că cele două sunt aproape identice, cu excepția faptului că una are pielea albă, iar cealaltă are pielea ciocolatie.

Cu toate acestea, cele două au personalități diferite. În timp ce Millie este feminină, Marcia se mândrește cu faptul că este mai băiețoasă din fire.

„Când erau mici, Millie era mult mai timidă şi afectuoasă, iar când cineva venea la ea să o salute, un timp nu răspundea. Dar în ultimii ani a mai ieșit puțin din carapacea ei. În schimb, Marcia are aptitudini de lider și este o maimuțică obraznică”, a spus Amanda despre fiicele ei.

Marcia și Millie au început de curând al doilea ciclu școlar, iar mama lor spune că profesorilor și colegilor nu le vine să creadă că cele două sunt surori gemene. Din acest motiv, Amanda s-a dus la școală să le facă noilor profesori cunoscută povestea lor și faptul că sunt surori gemene.

„Toată lumea este uimită de cât de frumoase au devenit ambele, dar tot le este greu să creadă că ele sunt rude și mai ales surori gemene. Chiar și eu mă întreb uneori și încerc să dezleg puzzle-ul când le privesc, chiar dacă au trecut atâția ani de când s-au născut”, a adăugat mama fetițelor.

Citește și – Un cuplu are 3 perechi de gemeni născuti în aceeași zi

Citește și – La 12 ani după ce a născut gemene sănătoase, mama lor a descoperit ceva groaznic

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter