David Guetta, headliner la UNTOLD 2022, a câștigat două premii la MTV EMA în acest an

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 noiembrie 2022, 14:56

De trei ani, David Guetta reușește să domine în industria dance la nivel global. Francezul a găsit rețeta perfectă pentru a se impune și în cultura underground și în mainstream cu piesele lansate până acum.

În clasamentul celor mai buni 101 producători din acest an, realizat de 1001tracklists, headliner-ul celei de-a șaptea ediții UNTOLD a urcat pe locul 1.

La finalul săptămânii trecute Guetta a reușit o nouă performanță în cadrul MTV EMA 2022: a luat două trofee. ,,I’m Good (Blue)”, piesă la care a lucrat cu artista din Statele Unite Bebe Rexha, i-a adus lui Guetta premiul la categoria ,,Best Collaboration”.

E un proiect muzical pentru care producătorul francez a folosit un sample dintr-o piesa lansată în anul 1998 de italianul Eifel 65. ,,I’m Blue (Da ba di)” de acum 24 de ani s-a transformat în 2022 in “I’m Good (Blue)”. Clipul oficial al piesei a trecut de 46 de milioane de vizualizări pe platforma YouTube.

Pe Spotify, ,,I’m Good (Blue)” are peste 348 de milioane de stream-uri la nivel global, fiind al șaptelea single cu care Guetta a ocupat locul 1 în UK Singles Chart, clasamentul oficial al Marii Britanii.

David Guetta a câștigat pentru al treilea an la rând și trofeul la categoria ,,Best Electronic”, categorie la care au mai fost nominalizați în 2022: Swedish House Mafia, Tiesto, Marshmello, Calvin Harris și DJ Snake.

Este impresionant parcursul francezului în ultimii ani, vorbim de o carieră legendară, în această toamnă a primit o recunoaștere venită din partea gigantului Spotify. În 2022 francezul se află într-o companie selectă alături de Ed Sheeran, The Weeknd, Justin Bieber sau Harry Styles, un lucru rar pentru un DJ și un producător de muzică electronică, fiind al patrulea cel mai ascultat artist pe platforma de streaming Spotify.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter