Uite ce lenjerie și ce costume de baie sexy găsești la reducere de Black Friday

De Simona Josan, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 13:19
Un vechi proverb spune că omul gospodar își face iarna car și vara sanie. O femeie prevăzătoare urmează cu sfințenie acest sfat înțelept dacă vrea să etaleze o colecție impresionantă de costume de baie vara viitoare. Și, cum sezonul reducerilor de Black Friday este încă în toi, am descoperit câteva modele foarte sexy, la prețuri incredibil de mici. Și pentru că faceți o așa economie, puteți să vă răsfățați, ca bonus, cu câteva modele de lenjerie intimă foarte provocatoare.

Fuchsia este o nuanță veselă, de vară, care pune foarte bine bronzul în valoare. Am descoperit un model de slip foarte sexy, cu talie joasă și șnur lateral, în care ei arăta foarte bine. Intră aici să vezi oferta de Black Friday!

costum-1

Pe același tipar, însă un model mai jucăuș, cu volan în zona taliei, am descoperit un articol la fel de sexy, de culoare roșie, oferit aici, la un preț foarte mic de Black Friday. Dacă nu ne crezi, intră și convinge-te!

costum-2

Ambele slipuri prezentate mai sus pot fi purtatecu un sutien în culori pastel, alb cu bleu cu imprimeuri discrete. O variantă nu doar accesibilă, dar și foarte senzuală, este pusă în vânzare, aici, la reducere, de Black Friday.

costum-3

Și pentru a-ți impresiona și mai tare partenerul de viață, poate nu ar strica să-ți reînnoiești colecția de desuuri. Un set negru, cu chilot și sutien din dantelă, și portjartier, are un preș foarte bun, aici, la reducere de Black Friday.

lenjerie-1

Culorile întotdeauna au făcut casă bună cu senzualitatea. Iar roșul exprimă cel mai bine pasiunea. O piesă din satin roșu, cu dantelă, este perfectă pentru o seară romantică. Îl vei da gata cu acest desuu, aflat la ofertă de Black Friday, la care primești drept bonus și o pereche de tanga în aceeași culoare.

lenjerie-4

Iar ca să-i stârnești fantezia, trebuie să variezi rolurile. Treci de la femme fatale la iubita pusă pe șotii cu un baby doll bleumarin, cu dantelă în zona cupelor de sutien. Găsești un model superb, cu bani puțini, de Black Friday, aici.

lenjerie-3

Foto: 123rf.com, kurtmann.ro, sevensis.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter