Top 5 piscine superbe în locuri incredibile

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 08 februarie 2023, 17:41

Chiar dacă vacanţa s-a cam terminat, asta nu înseamnă că nu putem să visăm la locuri cu apă cristalină şi hamac. Iată câteva dintre cele mai interesante piscine din lume, de la cea mai mare, unde te poţi plimba cu vaporul, până la cea mai înaltă, în vârful a trei hoteluri.
Laguna de Cristal, San Alfonso del Mar, Chile
Declarată oficial cea mai mare piscină în aer liber din lume, Laguna de Cristal din Chile are opt hectare şi conţine 250.000 metri cubi de apă.
Top 5 piscine superbe în locuri incredibile
Aici se practică diverse sporturi nautice, cum ar fi cele cu ski jetul, cu iahtul, windsurfing, etc.
Hotel cu piscină –  Perivolas, Santorini, Grecia
Top 5 piscine superbe în locuri incredibile

Una dintre cele mai fotografiate piscine din lume, piscina hotelului din Santorini oferă privelişti spectaculoase asupra Mării Egee şi apusuri de soare care îţi taie respiraţia.
„Biblioteca” din Koh Samui, Thailanda
Top 5 piscine superbe în locuri incredibile

Această piscină este specială mai ales datorită culorii roşii, dată de mosaicul de gresie ales. Dacă roşul nu vă inspiră şi vă doriţi o plajă albă cu nisip fin, le găsiţi la doar câţiva metri de hotel, în staţiunea Chaweng.

Laguna Albastră Geotermală, Grindavík, Islanda
Top 5 piscine superbe în locuri incredibile

Deşi nu este efectiv o piscină, ci un bazin geotermal, situat lângă unul din sutele de gheizere din Islanda, Laguna Albastră poate fi considerată o piscină de lux din cauza preţurilor mari.
Piscina din cadrul compelxului SkyPark, Marina Bay Sands, Singapore
Top 5 piscine superbe în locuri incredibile

Având de trei ori lungimea unui bazin olimpic şi fiind situată la o înălţime de 200 de metri deasupra oraşului, piscina din cadrul complexului în formă de barcă SkyPark este cea mai înaltă piscină din lume. Cele trei hoteluri pe care este plasat complexul SkyPark au costat nu mai puţin de 4 miliarde de lire sterline, ceea ce îl face şi unul dintre cele mai scumpe din lume.

Foto: Northfoto, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter