Top 5 jocuri de groază pentru Halloween 2017

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 23 octombrie 2017, 16:56
Pentru că mai este puțin până la noaptea de Halloween 2017, ți-am pregătit cinci idei de jocuri de groază. Fie că ne sperie prin subiect, grafică sau prin efectele audio, aceste jocuri sunt mai bine de jucat cu lumina aprinsă.

Iată ce jocuri de groază poți juca de Halloween 2017:

The Forest

Jocul începe cu vești bune, dar și cu unele mai puțin bune. Vestea proastă este că tocmai ai fost implicat într-un accident aviatic, dar vestea bună este că ai reușit să supraviețuișeti, iar acum te afli singur într-o pădure. Însă mai există o veste proastă: pădurea este locuită de niște canibali pentru care tu reprezinți meniul principali. Vei supraviețui îndeajuns de mult pentru a scăpa sau vei ceda fizic și psihic și își vei accepta soarta?

Alan Awake

Și Alan Awake se numără printre cele mai recomandate jocuri de groază pentru Halloween 2017. El spune povestea unui scriitor pe nume Alan Wake care încearcă să desluşească misterul dispariţiei soţiei sale în timpul unei vacanţei lor în orașul Bright Falls. Descris de creatorii săi că fiind „mintea unui thriller psihologic în corpul unui joc cinematic de acţiune”, Alan Wake reuşeşte să prezinte o atmosfera aparte şi o poveste plină de mister şi de răsturnări de situaţie.

Outlast

Jocul prezintă ororile care se petrec într-un misterios spital de psihiatrie din Colorado. Vei intra în pielea jurnalistului Miles Upshur care încearcă să deslușească misterul în care este învăluit spitalul. Din punctul în care Miles intră aici, totul ia o întorsătură terifiantă: spitalul este plin de cadavre, corpuri mutilate şi o mulţime de întrebări care aşteaptă să primească răspuns. Vei reuși să deslușești misterul sau vei cădea pradă forțelor malefice?

Resident Evil

Nicio listă cu jocuri de groază pentru Halloween 2017 nu poate fi completă fără unul cu zombie. Acțiunea se învârte în jurul  lui Chris Redfield şi al lui Jill Valentine, doi soldați care au misiunea de a inspecta misteriosul oraș Racoon, locul de unde a pornit virusul zombie. Aceștia ajung să fie blocați într-un conac infestat cu zombie, singură lor opţiune fiind să exploreze conacul şi să găsească o cale de scăpare. Oare vor reuși?

Until Down

Acest joc de groază pentru Halloween 2017 relatează povestea unui grup de tineri aflați într-o cabană în pădure și care sunt vânați de o entitate supranaturală, care se dovedește a fi „clasicul” criminal în serie. Ceea ce este interesant este că alegerile jucătorului schimbă evoluția poveștii.

Citește și – 13 filme horror noi pe care trebuie să le vezi în noaptea de Halloween 2017

Citește și – Când este Halloween 2017

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter