Sosia oficială a lui Amy Winehouse cântă sâmbătă cu DJ Wanda, la Bucureşti

De PR, pe

DJ Wanda si Merante Tamar von Amersfoort, sosia oficiala a lui Amy Winehouse, deschid sezonul petrecerilor de toamna de la Square 15 cu un concert de exceptie.
Merante va urca pe scena in cadrul show-ului „Tribute to Amy Winehouse” si va canta, live, cele mai cunoscute piese ale regretatei artiste britanice. La eveniment va asista si „Burlacul” Sergiu Barboni, despre care se zvoneste ca ar fi noua cucerire a Wandei.
Dj Wanda si Merante sunt prietene bune de doi ani de zile, iar in august, la Amsterdam, au pus la cale evenimentul de la Bucuresti.
Toamna aceasta aduce, pe plan profesional, o colaborare intre mine si Cristiana Tausanu de la Square 15 si intentionam sa transformam clubul de pe malul Lacului Herastrau in cel mai nonconformist loc de distractie din tara. Merante este prima invitata speciala, insa o sa-l aduc aici si pe cel mai celebru tatuator din Amsterdam, dar si pe Violet, o artista careia nu ii este frica de nuditate„, declara DJ Wanda.
DJ Wanda a cunoscut-o pe Merante in urma cu doi ani si a ramas socata de asemanarea incredibila a olandezei cu Amy Winehouse.
Eu pun muzica de foarte multi ani la diferite evenimente din Amsterdam, iar la o petrecere chiar am crezut ca am onoarea sa o am in public pe Amy Winehouse. Era, de fapt, Merante Tamar von Amsefort, sosia ei oficiala. Ea seamana cu Amy ca doua picaturi de apa si canta exact ca ea. In urma cu doua luni de zile, Merante a cantat la o petrecere privata pentru Madonna, care s-a ridicat in picioare sa o aplaude”, a mai spus Wanda.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter