Şocant: Top 4 pensionari plini de tatuaje. Tu ai face asta la vârsta a treia?

De Diana Zagrean, pe

Unii oameni se apucă de croşetat, respectiv de pescuit şi rezolvat integrame atunci când se pensionează. Alţii se apucă să-şi facă tatuaje cât mai trăsnite. Iată patru pensionari plini de tatuaje care au ajuns celebri. Tu ai face aşa ceva la bătrâneţe?

Isobel Varley

Isobel Varley este cea mai tatuată pensionară din lume, potrivit certificatului obţinut de la Cartea Recordurilor.
Isobel are 50 de cercei, dintre care 16 sunt situaţi în zona intimă, 29 în urechi, două în nas, două în sfârcuri şi unul în buric. Câte bunici se pot mândri cu aşa număr impresionant de podoabe?
Citeşte mai multe despre Isobel Varley şi tatuajele ei în ABSOLUT ŞOCANT: Uite cum arată cea mai tatuată pensionară perversă din lume!

Guinness Rishi

 
Şocant: Top 4 pensionari plini de tatuaje. Tu ai face asta la vârsta a treia?
Indianul de 70 de ani din Delhi este acoperit în steagurile a peste 305 ţări. În plus, el are tatuaje cu 185 de hărţi statale, 165 de steaguri mici şi 2.985 de caractere reprezentative ale unor state (iniţiale, logo-uri).
Soţia lui, Bimla l-a ameninţat că îl părăseşte dacă nu se opreşte din acest hobby bizar. Ea a reuşit să-l convingă că nimeni nu-i va fura vreodată titlul din Cartea Recordurilor, care, în 2009 l-a desemnat bărbatul cu cele mai multe steaguri tatuate pe corp. Pe atunci, Rishi avea doar 220 steaguri tatuate pe corp.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter