Şocant: Vezi cum arată femeia care plânge sânge

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 13:23

Vezi ce boală o face pe o tânără de 19 ani să plângă şi să transpire sânge. Află motivul ciudat pentru care fata era să se sinucidă şi ce face acum.
Delfina Cedeno, de 19 ani din Republica Dominicană a suferit şocul vieţii ei când s-a trezit într-o zi că transpiră şi plânge sânge.
Fata a devenit atât de depresivă din cauza ciudăţeniei şi a faptului că lumea o arăta cu degetul pe stradă, încât a vrut chiar să-şi ia viaţa.
Şocant: Vezi cum arată femeia care plânge sânge
Faptul că medicii nu aveau habar de ce plânge şi transpiră sânge prin toţi porii nu o ajuta să înţeleagă mai bine ce se întâmpla cu corpul ei.
Cinci ani mai târziu, medicii au venit în sfârşit cu o explicaţie pentru ciudata boală. Se pare că Delfina are un nivel de adrenalină de 20 de ori mai amre decât cel normal în sânge. Acest lucru îi provoacă hipertensiune arterială atât de mare, încât organismul ei încearcă să mai elimine din volumul de sânge pentru a proteja inima şi vasele capilare de pe creier.
Şocant: Vezi cum arată femeia care plânge sânge
Astfel, sistemul ei excretor ar elimina sânge pentru a reduce tensiunea, ceea ce ar explica ciudata manifestare.
Boala se numeşte hematidroză şi este foarte rară, dar nu gravă. Pentru a evita şi alte probleme de sănătate cauzate de hipertensiunea arterială, tânăra ia acum medicamente pentru anxietate, care îi potolesc fluxul sanguin şi astfel nu mai este nevoie să plângă sânge.
Şocant: Vezi cum arată femeia care plânge sânge
În plus, de când nu mai este extrem de agitată de la adrenalină şi nu mai transpiră sânge, iubitul ei a cerut-o de nevastă şi cei doi se ocupă momentan de organizarea unei nunţi de vis.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter